Deadwood: The Movie (2019) online subtitrat

Deadwood: The Movie
Deadwood: The Movie (2019)

„Sângerarea se oprește în cele din urmă.”

„Deadwood: The Movie“ , un proiect care sa zvonit că și sperat în ultimul deceniu, în cele din urmă trage în stația de acest 31 vineri, mai, în mijlocul dezvăluirilor că creatorul David Milch este suferă de boala Alzheimer. Chiar dacă nu a fost conștient de starea tragică a creatorului filmului, în fiecare cadru al „Deadwood”, există o neplăcere neașteptată, dar miracolul acestei producții este modul în care Milch și compania evită cu ușurință manipularea emoțională, întrucât aduc închiderea la un simbol Emisiune TV. Potrivit unuia dintre cele mai complexe emisiuni de televiziune din toate timpurile, este vorba de 110 minute de filmare bogate, care îi răsplătește pe fani fără să le pândească. Este produsul cuiva care trăiește cu aceste personaje de când spectacolul a ieșit din aer în 2006. Aveți senzația că știe tot ce li s-a întâmplat de atunci și ne aruncăm în viața lor acum ca și cum ar fi a continuat cât am fost plecați. Oricât de mult fanii și-au dorit cu disperare încă un sezon sau un film înainte, există ”

Este anul 1889, un deceniu după acțiunea sezonului trei din „Deadwood”. Dakota de Sud devine un stat, ceea ce înseamnă o vizită la Deadwood de către ticălosul senator George Hearst ( Gerald McRaney ), care a călătorit peste orizont la sfârșitul sezonului trei, după ce a provocat devastări și moarte. Caută din nou să-și extindă imperiul, încercând să ia terenuri deținute de Charlie Utter ( Dayton Callie ) și este deosebit de uluit să constate că atacatorul său Trixie ( Paula Malcomson ) mai respiră. (Moartea ei a fost falsificată la sfârșitul seriei pentru a satisface cererea sa de dreptate.)

Între timp, verificăm cele mai multe fețe cunoscute ale „Deadwood”. Fără prea mulți spoileri, personajele nu sunt chiar atât de departe de locul în care le-am părăsit și cu toate acestea, cu siguranță, există și un sentiment de timp. Laptele este incredibil de inteligent cu privire la modul în care vârsta nu echivalează neapărat cu înțelepciunea, înțelegerea sau schimbarea drastică. Timpul poate înnebuni unele antipatii, dar poate împietri altele, și adâncește emoțiile și resentimentele. Atunci când Alma Garret ( Molly Parker ) se întoarce în Deadwood și se încrucișează cu Seth Bullock ( Timothy Olyphant ), există atât un sentiment al ceea ce au avut odată, cât și că au fost fericiți. Ambele pot fi adevărate. O viziune a unui conținut familie Bullock – Anna Gunnse întoarce ca Martha și sunt mai mulți copii – și văzând o Sophia crescută cu Alma conduce această casă. Și totuși, Milch se aruncă în flashback-uri pentru a ne aminti de ceea ce acestea două au însemnat odată unul pentru celălalt, oferind modul în care evenimentele ne pot modela, dar nu întotdeauna ne prind în capcană. Seth și Alma au continuat, dar relația lor a fost formativă. La fel ca evenimentele care au decurs ultima dată când Hearst a fost în oraș.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 50m 2019 381 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • WaawRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar