Dangerous lies - Minciuni periculoase (2020) online subtitrat

Dangerous Lies
Dangerous lies – Minciuni periculoase (2020)

S-ar putea să fie un fel de obositor, un fel de sloppy și mai ales o prostie, dar niciodată nu ai putea acuza „Dangerous Lies” de publicitate falsă. Noul thriller Netflix, regizat de Michael M. Scott , este proiectat practic pentru spectatorii de zile ploioase, care inițial râd de titlu, și nu este un lucru rău. Îl pierde pe Elliott Gould într-un rol de susținere nefericit? Da. Dar sincer te angajează suficient la un nivel chiar până la răsucirea finală? De asemenea, da.

„Mincinoase periculoase” o joacă pe Camila Mendes în rolul Katie, o îngrijitoare dreaptă și îngustă, care se luptă din punct de vedere financiar din sudul Chicago, care tinde spre un bărbat mai în vârstă, pe nume Leonard ( Elliot Gould ). Știm puțin despre el, în afară de faptul că este singur, bogat, bătrân și are o casă frumoasă mare. Când Leonard moare, el părăsește locuința și toate câștigurile sale către Katie, în ciuda faptului că o cunoaște doar de patru luni. Acest lucru îi atrage atenția detectivului Chesler ( Sasha Alexander ), dar are sens pentru noi: Katie este un suflet ireproșabil de bun și ar putea folosi banii împreună cu soțul ei. Chiar și atunci când Leonard i-a oferit o cantitate mică de sprijin financiar suplimentar înainte de a da lovitura cu găleata, reacția inițială a fost să restituie cecul .

Dar apoi este soțul lui Katie, Adam ( Jessie T. Usher ), care este uzat de interviurile de muncă care nu duc nicăieri și a încetat să meargă la cursurile sale școlare. Este o pauză grea pentru un erou local, care cu patru luni mai devreme, în scena de filmare, a zădărnicit un jaf la restaurantul la care a lucrat Katie (mai multe despre asta mai târziu). Adam vede banii ca o modalitate de a face ca facturile lor să dispară, dar are acea sclipire lacomă în ochi, care face ca motivele sale mai mari să fie și mai suspecte, mai ales când găsește bani în mansarda lui Leonard. Și, în timp ce cuplul căsătorit se mută curând în casa lui Leonard (unul dintre multe lucruri stupide pe care scenariul le îmbrățișează doar), ei nu știu care sunt secretele din interior. Ei au, de asemenea, habar că sunt urmăriți de un tip imobiliare șmecher interpretat de Cam Gigandet .

Primul lucru pe care l-ați putea observa despre „Periculoase mincinoase” este că arată extraordinar de bine – începând cu fotografii introductive rapide și neuniforme care ne duc din afara unui restaurant din sudul Chicago, prin bucătărie și în jurul meselor. Este o proclamație extrem de interesantă, că spectatorul va fi în mâini capabile, ceva ce se afirmă continuu cu încadrarea inspirată și mișcarea aparatului de fotografiat în tot (de la cinematograful Ronald Richard ). Este acest tip de efort care face ca „Mincinoase periculoase” să iasă în evidență în ansamblu, în ciuda defectelor sale narative, deoarece evadează o planeitate a lucrătorului preconizată pentru ceva care este lustruit și se simte considerat.

Dar totul este cam lent – minciunile nici măcar nu încep să se simtă periculoase decât în ​​jur de 50 de minute, iar asta după acel jaf zădărnicit, o moarte, un cufăr literal de comori, moștenirea surpriză a casei, fotografii repetate ale lui Gigandet scufundându-se în oglinda retrovizoare, etc. Chiar scena menționată menționată devine o greutate moartă, simțindu-se ca un început fals și apoi o pacoste cu atât mai mult încerci să-ți dai seama de semnificația ei în schema de tot. Și nu sunteți sigur pentru cel mai mult timp, chiar și tot timpul petrecut vizionând detectivul Chesler despacheta totul, de ceea ce Katie și Adam ar trebui să se teamă în mod special. Totul face ca marele dezvăluire la începutul celui de-al treilea act să fie la fel de binevenit pe cât este de neplăcut – când ai îndoieli, trimite-ți personajul în șopron, ca și cum face Katie când pur și simplu rătăcește în cea din noua proprietate și descoperă mai mult decât o simplă tracțiune cu muschi.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 36m 2020 324 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • WaawRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar