Criminal (2016) online subtitrat

Criminal
Criminal (2016)

În faţa unei ameninţări teroriste fără precedent şi după pierderea singurului agent care putea salva misiunea, CIA ia măsuri extreme apelând la cunoştinţele unui genetician. Astfel, conştiinţa şi memoria agentului Bill Pope (Ryan Reynolds) sunt implantate în creierul unui condamnat la moarte extrem de periculos cu scopul de a duce la bun sfârşit misiunea.
Operaţiunea experimentală este un succes, iar siguranţa naţională ajunge în mâinile criminalului Jericho (Kevin Costner), tulburat acum de amintirile şi sentimentele lui Bill. Kevin Costner, Ryan Reynolds, Gary Oldman, Tommy Lee Jones şi Gal Gadot revin pe marile ecrane din 15 aprilie în acţiunea „Criminal”. Distribuit de Freeman Entertainment, filmul redă povestea unui asasin fără scrupule, forţat să asculte de o conştiinţă implantată.

Pe măsură ce filmul se deschide, agentul CIA, fondat la Londra, Bill Pope ( Ryan Reynolds ), tocmai l-a îndepărtat pe hackerul olandez Jan „The Dutchman” Stroop ( Michael Pitt ), ca parte a unui acord pentru a-i primi 10 milioane de dolari și o nouă identitate, în schimb pentru un program de găuri de vierme care ar putea provoca moarte și distrugere nespuse în mâinile greșite. Papa este ambuscadat de minionii lui Hagbardaka Heimbahl ( Jordi Molla), un om de afaceri spaniol, transformat în anarhie, care a promis să aducă în lume o revoluție sângeroasă. Papa este ucis, dar pentru Quaker Wells (Gary Oldman), șeful biroului nu este o problemă insurmontabilă. După ce și-a păstrat neuronii să tragă artificial, Wells îl sună pe Dr. Franks (Tommy Lee Jones), un neurochirurg genial care, din fericire, a dezvoltat o procedură pentru a transfera amintirile de la un creier la altul. După cum se dovedește, singura persoană pe care Dr. Franks este dispus să facă procedura este Jericho Stewart (Kevin Costner), un sociopat încarcerat a cărui leziune din copilărie a lobilor frontali l-a lăsat incapabil să simtă orice fel de emoție sau empatie, dar fericit i-a lăsat șobolanul perfect de laborator pentru experiment.

Atunci când Jericho nu reușește să-și amintească informațiile cruciale despre unde se află olandezul – care acum face mișcări pentru a-și vinde programul rusilor – la doar zece secunde după ce s-a trezit din chirurgia cerebrală experimentală, Wells îi ordonă uciderea. Însă, după ce reușește o evadare violentă și o face înapoi la Londra, începe să demonstreze sclipiri ciudate ale setului de îndemânare ale Papei și a amintirilor care variază de la chestiile obișnuite de spion până la a putea vorbi franceză până în acea perioadă când a închiriat „ Double Jeopardy ”. Mai semnificativ, operațiunea pare să-i permită să simtă emoții pentru prima dată – când pătrunde în casa papei și pare pregătit să facă lucruri oribile văduvei sale ( Gal Gadot) și fiica lor adorabilă (Lara Decaro), el îi fură doar în loc să-i ucidă în paturile lor. Informat de dr. Franks, va putea doar să-și afle amintirile și emoțiile Papei pentru încă trei zile (cam din păcate, dr. Franks nu are șansa să spună „Ei bine Ierihon, am știut întotdeauna că va veni această zi) , Ierihon decide să încerce să afle unde se află olandezul și să-i protejeze pe soția și copilul lui Pope, în timp ce eludează atât armata CIA, cât și armata lui Heimbahl a unor minioni în mare parte moronici.

În acest moment, mulți dintre voi gândesc probabil că „Criminalul” sună ca cel mai absurd concept de film imaginabil – un amestec lunatic de „Flori pentru Algernon”, „Seconds” și oricare dintre diferitele filme care implică Ryan Reynolds și proceduri experimentale care permit el pentru a contacta din nou un alt semnificativ în timp ce hoarde de ucigași instruiți încearcă să-l șteargă. Filmul este ridicol, dar personal, nu am nicio problemă cu extravaganțele de acțiune la goofball, atât timp cât sunt prezentate cu cantitatea potrivită de stil și de spirit. Luați de exemplu lucrarea lui Luc Besson . Filme precum „Nikita”, „Leon” și „ Lucy„Au premise extrem de absurde, dar el apreciază acele absurdități, prezentându-le într-o manieră atât de veselă și în același timp, își desfășoară abilitatea uluitoare pentru a pune în scenă piese de acțiune pe care nu le poți ajuta, dar care să le distreze – pot fi bomboane pentru ochi. dar sunt cu siguranță din soiul gourmet.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 3,00 din 5)
Încarc...

1h 53m 2016 623 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • MixdropRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar