Crawl - Ape ucigașe (2019) online subtitrat

Crawl
Crawl – Ape ucigașe (2019)

Cum ar putea cineva să uite de „Piranha 3D” din 2010, și de bufet-ul său desăvârșit de primăvară dezmembrat? Nu anticipeați o doză comparabilă de inundare de schory în Gory, filmul cu gulerul „Crawl” de la același regizor. În schimb, așteptați-vă la un ton ancorat undeva între un thriller neobosit, cu diverse veselii satisfăcătoare (dacă nu poate fi previzibilă) și o sclipire de vară, care doar îți scufundă în mod intenționat degetele de la picioare într-o slăbiciune deliberată, speriată să intre complet în apă. Uneori s-ar putea să vă doriți ca cineastul francez Alexandre Aja („ The Hills Have Eyes)”) Ieșise totul pentru ceva care se apropie de distracțiile de tip„ Piranha 3D ”. Cu toate acestea, „Crawl” are o mușcătură reptiliană din capul său, la tradiția fluturilor monștrilor subacvatici. Cu siguranță nu este „ Jaws ” (ce este?) Sau chiar „ The Shallows ”, dar care se strecoară în jurul prăbușirii periculoase a unui oraș din sud-vestul Floridei, în pragul devastării de un uragan din categoria 5 vine cu propriile lovituri.

Și, desigur, suntem în Florida. Unde mai găsim câțiva oameni puternici, dar și împăcați, care au văzut totul și apoi unii, când vine vorba de climă extremă și prădători rezultați în cerc ocazional pe cei fără apărare pentru o sărbătoare? Tocmai de aceea, înotătorul profesionist Haley ( Kaya Scodelario ) pare doar suficient de speriat, dar nu îngrozit, pentru prima dată când întâlnește fălcile unei brute uriașe la subsolul înflorat al tatălui său unic; un labirint sumbru, infestat de șobolan, cu care se încăpățânează să se cufunde pentru a-l vedea pe bătrânul de care ea și sora ei nu au mai auzit de ceva vreme. De fapt, pare mai iritată decât frică la vederea incomodă a acestor vecini neplăceri care se lasă neinvitați la o masă.

Cu toate acestea, în timp util, panica lui Haley și a tatălui ei Dave ( Barry Pepper ) se ridică la această ocazie, co-scriitorii Michael și Shawn Rasmussen aruncând o serie de provocări claustrofobe, aproape fatale, trimițându-le o serie de personaje laterale condamnate. la salvare, numai pentru a ne face să strigăm la țipetele lor neputincioase, în timp ce acestea sunt mâncate în viață de fiarele neiertătoare clipe mai târziu. Între timp, Aja dezvăluie câteva trucuri vizuale decente pe care le-a ridicat cu mâneca. Printre scenele concepute ca un nod clar către „ Jurassic Park ” este unul eficient în care un al doilea gator ascuns din vedere se materializează în timp ce cei doi carnivori atacă strategic Haley ca o pereche de Velocirapori sincronizați.

În segmentul petrecut în subsolul întunecat (majoritatea celor 87 de minute economice ale filmului), Aja folosește caracteristici specifice locației pentru a conduce acțiunea înainte de a rămâne fără (și astfel, recicla redundant) ideile. Într-un moment, ne aflăm într-un loc sigur compartimentat, înconjurat de țevi și fire care blochează creaturi cruste; următorul, îl urmăm pe Haley până la puncte de intrare sau ieșire periculoase, în timp ce ea face salturi riscante pentru a găsi o ieșire. Între timp, peste drum, la un magazin convenabil, urmărim pe scurt un grup de jefuitori care încearcă să evacueze după ceea ce pare a fi un jaf lucrativ. (Sugestie: nu ajung să evacueze, dar scena dintre culoarele inundabile ale magazinului este o diversiune distractivă.) Și nici măcar nu am menționat foarte bine câinele de familie Sugar, un schnauzer-terrier miniat de feluri care trăiește din fericire, în ciuda faptului că oamenii ei au fost puși în pericol. (Da, câinele trăiește!)

În știrile îngrozitoare, Aja petrece prea mult timp în îngrozitor și prin toate socotelile, subsol urât – vrei să disperați să ieși afară, unde așteaptă cu siguranță pericole mai mari. Cu toate acestea, Scodelario pare joc pentru condițiile de pedepsire. Practic, Kate Winslet își croiește drumul prin acele conducte nesigure, ca o pasageră rezistentă a nenorocitului „ Titanic”În timp ce întreaga lume se afundă în jurul ei. Nu vă întrebați cum reușește implauzibil să își țină toate membrele în tact, după ce a fost obiectul diferitelor mușcături severe și capturi sălbatice din întreaga lume. De asemenea, ești mai bine să nu pui la îndoială sinceritatea bucățelor stagnante (și slab dialogate) în care Dave și fata tatălui, Haley, stabilesc scoruri vechi ale familiei despre mama lui Haley – poate în mijlocul unui atac de aligator nu este cel mai bun moment sau loc pentru analizați un calvar familial.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 28m 2019 755 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • WaawRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!


 
Warning! This link is a trap for bad bots! Do not follow this link or you're IP adress will be banned from the site!