Come and Find Me (2016) online subtitrat

Come and Find Me
Come and Find Me (2016)

Come and Find Me spune povestea unui cuplu, David (Aaron Paul) și Claire (Annabelle Wallis), care au o relație minunată, dar dintr-o dată totul se schimbă după ce Claire dispare în mod misterios.
Pierderea lui Claire l-a distrus pe David, și încearcă neîncetat s-o găsească. Cu toate acestea David, mai târziu, este surprins să afle că aceasta a trăit o viață dublă. Și pentru a o reîntâlni, David este forțat să riște totul. Acum, el se luptă să facă față la toate provocările întâlnite de-a lungul drumului ales. Va avea sorți de izbândă în căutările sale?

Drama romantică pseudo-suspansă „Vino și găsește-mă” nu funcționează. Asta trebuie să spună în față, pentru că lucrul în sine nu este o premisă de lucru, nici nu este rău, nici regizorul său nu se consideră, nici scenariul său mut. De fapt, totul este cu atât mai inteligent decât te-ai putea aștepta de la un flick cu două stele. Totuși, „Vino și găsește-mi” nu are suficientă inspirație și urmărire pentru a fi cu adevărat interesant. Ingredientele crude sunt acolo: actorul „Breaking Bad”, Aaron Paul, joacă un personaj caracteristic tuturor celor care descoperă că iubita lui nu este cine pare să fie după ce va dispărea un an. Dar nu este nimic de „Veniți și mă găsiți” dincolo de o investiție superficială în relația romantică a personajelor sale centrale.
Paul îl interpretează pe David, un designer grafic care devine obsedat să-și găsească iubita Claire ( Annabelle Wallis ) după ce dispare brusc. David nu are multe indicii pentru a continua, deși în cele din urmă găsește o serie de filme nedezvoltate care duce mai multe părți interesate ostile la ușa sa, inclusiv gangsteri ruși fericiți de tortură și agenți guvernamentali la fel de umbrosi.

Totuși, amintiți-vă: aceasta este o romantism mai întâi, apoi un thriller. Așadar, „Vino și găsește-mă” privește în principal amintirile lui David despre Claire. Vedem diverse episoade în relația lor, de când se întâlnesc pentru prima dată la prima lor luptă serioasă. Există semne ale dublei vieți a lui Claire ascunse ostentativ de-a lungul acestor scene, dar nu există un puzzle de rezolvat aici. În schimb, scriitorul / regizorul Zack Whedon ne arată relația dintre Claire și Paul pentru a stabili loialitatea acerbă a lui David. Această temă este crucială, deoarece David este trădat în mod constant de străini prietene care pretind că o cunosc pe Claire sau au informații despre ea. O mare parte din drama lui Whedon este alcătuită din flashback-uri, dar acele flashback-uri dau sens căutării de răspunsuri ușor frustrate a lui David.

Aceasta este o problemă, întrucât o serie constantă de flashback-uri întrerupătoare se oprește „Vino și găsește-mă”, debutul regizoral al lui Whedon, de fiecare dată când începe să dezvolte un impuls. Traiectul puternic al lui Whedon este frustrant, de asemenea, deoarece Wallis și Paul nu par să aibă chimie. Aceasta este parțial o problemă de direcție slabă și parțial o simplă lipsă de scântei aeriene. Se presupune că Wallis și Paul ar apărea stângaci când blochează pentru prima dată buzele, deoarece relația lor este definită inițial de energia neplăcută a lui Claire. Crede că David o urmărește din stația de autobuz, dar el locuiește de fapt în aceeași clădire ca ea. La fel, atunci când ei se sărută, ea conduce: ea se aruncă asupra lui și își împinge fața în a lui, ca un licean dornic, care habar nu are ce face. Dar când cuplul blochează buzele mai târziu în film, ea îl sărută în același mod exact. Nu este drăguț în acel moment, ci mai degrabă confuz: de ce nu au învățat acești doi actori cum să-și exprime dragostea unul față de celălalt?

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 4,00 din 5)
Încarc...

1h 52m 2016 452 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • JetloadRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar