Collide - Coliziunea (2016) online subtitrat

Collide
Collide – Coliziunea (2016)

Aflat în Germania, Casey, un tânăr excursionist american, se îndrăgosteşte de Juliette, o colegă împreună cu care călătoreşte prin Europa. Când ea este diagnosticată cu o boală incurabilă, Casey se hotărăşte să-l prade pe un gangster german, Hagen, pentru a face rost de banii pentru tratamentul care i-ar putea salva viaţa lui Juliette. Planul lui Casey nu reuşeşte însă, pentru că Hagen află şi îl prinde. În ciuda tuturor obstacolelor, Casey reuşeşte să scape din mâna oamenilor lui Hagen, să fure una dintre maşinile acestuia şi să fugă cu ea pe autostradă. Urmărit prin toată Germania, el goneşte ca să-şi salveze viaţa dar şi ca să ajungă la Juliette înaintea oamenilor lui Hagen.
În ciuda faptului că nu a fost ecranizat pentru presă (întotdeauna o notă de subsol pentru un film, indiferent de rezultat) și a fost unul dintre acele filme cu un exces comic de etichete de producător la început, cel mai recent dintre regizorii de acțiune înrăutăți, Eran Creevy, începe amiabil. Stelele uriașe Jones („ Rogue One: A Star Wars Story ”) și Hoult („ Mad Max: Fury Road ”) orchestrează chimia rapidă ca doi americani din Köln, Germania, care au o întâlnire drăguță, apoi o dată visătoare, ușor luminată. -montare efectivă, și apoi un conflict de viață sau de moarte. (Istoria lor comună de a fi lucrat de mai multe ori cu regizorul curios Drake Doremuspare tot mai puțin o coincidență). Personajul lui Jones, Juliette, are nevoie de o operație rapidă a rinichilor pe care o poate obține doar în Statele Unite, o aventură pe care nu și-o pot permite. Pentru a câștiga banii, Casey alege să-l ajute pe vechiul său șef, un traficant de droguri turcesc care iubește filmele din anii 70 și 80, pe nume Geran ( Ben Kingsley , hilar) să fure de la furnizorul său, monologul, super-bogat, Hagen Kahl ( Anthony Hopkins ). Este nevoie de mult timp pentru scenariul lui Creevy & F. Scott Frazier pentru a ajunge la acest conflict. Odată ce ajunge în cele din urmă, „Collide” începe să se destrame.

„Collide” duce prea departe așa-numita imprudență romantică a lui Casey, fără a oferi vreodată dovada că este mai inteligent decât un personaj care este menit să fie un tip mut. Planul lui Casey de a-l scoate pe camion (cu „un Terminator care conduce camionul”), este extrem de falibil, același mod în care Hopkins află că ar trebui să o răpească pe Juliette pentru pârghie este deosebit de stângaci (Casey poartă trupa de pacienți din spital cu numele ei pe atunci când Kahl îl captează). Există chiar și un moment în care Casey încearcă să scape de bărbații care îl alungă pe jos pretinzând că este fără adăpost, scoțându-și haina și așezându-se lângă ea pe stradă, ceea ce se dovedește fără rod. Un monolog de Casey, care apare mai târziu în film, exprimă conștientizarea scenariului față de stânjeneala sa, un moment scurt în care comandantul lui Hoult, prezența sinceră este profitată de un film de acțiune care se bazează adesea pe castinguri mai mult decât personaj. Dar este prea târziu: scenele anterioare au fost marcate de o mulțime de „Huh?” viraje ale evenimentelor, distanța emoțională prea largă.

„Collide” se descurcă cel mai bine atunci când îmbrățișează excentricitățile sale, care vin în cele din urmă sub formă de momente sporadice cu Hopkins și Kingsley. Dacă veți vedea deloc acest film de uitat, veniți pentru tinerii drăguți, dar rămâneți pentru actorii câștigători la Oscar, care fac piese de actor necuvențiale, cu rol de carte fură de scenă. Aceasta include Hopkins aruncând o impresie de Sylvester Stallone sau Kingsley apăsându-se înapoi în acea lipsă de „ Iron Man 3 ”. Acestea aduc o parte din comedia întunecată care face „Collide” doar puțin mai ciudat decât a obișnuitului tău proiect de studiu PG-13 și dovedesc că „Collide” îi va mulțumi pe Hopkins și Kingsley completiștii cel mai mult.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 38m 2016 444 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • MixdropRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar