Coffee & Kareem (2020) online subtitrat

Coffee & Kareem
Coffee & Kareem (2020)

Scris de Shane Mack , „Coffee & Kareem” împerechează un polițist dopey numit Coffee ( Ed Helms ) și un copil în vârstă în vârstă de 12 ani, numit Kareem ( Terrence Little Gardenhigh ). Kareem acționează ca o superstar de comedie wannabe înfășurată în corpul unui preadolescent și asta include modul în care el oferă o poezie răgușitoare în clasa sa, care își sexualizează crud profesorul. Cafeaua se întâlnește cu mama Vanessa a lui Kareem ( Taraji P. Henson ), iar Kareem crede că poate schimba asta angajând un criminal ( RonReaco Lee ) pentru a paraliza cafeaua. Când Cafeaua o conduce în mod involuntar pe Kareem într-o parte mai aspră din Detroit pentru a plăti spusul lui Baddie, Kareem este martorul unui polițist ucigându-se și îi trimite pe cei doi scrâșnind de la traficanții de droguri dopey și polițiștii strâmbiți.

Dacă vă gândiți la optica unui polițist caucazian și a unor personaje afro-americane, așa este scenariul, deși nu are comentarii demne când vă ridicați tare despre aceste dinamici. „Coffee & Kareem” se dovedește zgomotos pe două niveluri: unul cu dialogurile sale glume despre imaginile încărcate de a vedea un ofițer alb interacționând cu forța cu bărbați de culoare, iar la un nivel mai profund, că publicul ar putea chiar să găsească aceste glume. terapeutic sau distractiv. În schimb, produce vătămări foarte reale cu privire la munca de rasă și poliție din America și creează o comedie mizerabilă, care încearcă să joace atât pentru persoanele Blue Lives Matter, cât și pentru oamenii Black Lives Matter, dar care vor confunda pe toți. Hopa.

„Coffee & Kareem” își plasează mundanitatea sub nasul lui Helms, mustața obișnuită pentru a ne asigura că știm că este atât un polițist generic, cât și un pătrat total. Nu este un început promițător pentru un personaj cu care vom fi blocați pentru ceea ce devine o 90 de minute exhaustive de set-uri de rutină și răsuciri leneșe, în timpul cărora Cafeaua este emasculată de colegii săi, criminalii săi ținuți și balonarea 12- în vârstă de ani cu care se aruncă în jurul Detroitului. Prezența simplă, dar nevrotică a lui Helms este adesea dependentă de împrejurimile sale – ca în „The Office” sau „ Cedar Rapids ” – dar aici este semnul unei mari glume plate.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 28m 2020 342 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • JetloadRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar