Code of Honor (2016) online subtitrat

Code of Honor
Code of Honor (2016)

Când familia lui este ucis într-o unitate de filmare, Robert Sikes, fost soldat la operațiuni speciale operative, promite să scape orașul de la ultimul criminal. Însă fostul său protejat, William Porter, acceptă în cele din urmă să colaboreze cu departamentul local de poliţie pentru a-l aduce pe fostul său comandant în faţa justiţiei şi a-l împiedica să îşi mai facă singur dreptate.

Este greu de imaginat că există încă suficienți fani ai lui Steven Seagal pentru a-și face filmele rentabile, dar, din nou, fanii filmelor de acțiune nu sunt prea înrădăcinați în privința tarifului VOD din noaptea târziu, în timp ce se apucă de băutură și pizza. Cel mai recent efort al vedetei umflate, îmbătrânite, este thrillerul lui Michael Winnick la fel de bland ca și titlul său. Fiți atenționat, totuși, ca la fel de multe vehicule recente Bruce Willis, presupusul conducător al Codului de Onoare este mai mult un jucător de susținere, Craig Sheffer mai puțin comercializabil primind partea leului din timpul ecranului.

Demonstrând credințialele lui Badass din personaj, tăind o duzină de băieți răi doar în scena de deschidere, Seagal îl interpretează pe Robert Sikes, un fost operativ specialist (natch), care a devenit un vigilent de combatere a infracțiunilor după ce a fost traumatizat emoțional de conducerea aleatorie. uciderea soției și a fiului său. Desigur, nu ajungem să vedem acel eveniment oribil sau reacția lui la el, pentru că asta ar necesita, știți, să acționați.

Polițiștii nu par teribil de supărați cu privire la uciderea lui Sikes, cu un singur comentariu: „Căutăm pe cineva care să-l aresteze sau să-i mulțumească?” Singura excepție este detectivul Peterson (Louis Mandylor), a cărui expresie spânzurată perpetuă semnifică că a fost prea mult timp la slujbă.

Urmărirea lui Sikes este și fostul său protejat William Porter (Sheffer), care îi avertizează pe Peterson și colegii săi despre figura incredibil de formidabilă cu care sunt împotriva.

„Este antrenat să se îmbine în orice oraș, orice teren”, le informează nefericit Porter, deși Seagalul masiv, gâfâit, cu părul său negru jet asemănător cu Astroturf, nu se înregistrează exact ca fiind lipsit de claritate. Vorbind puținele sale linii cu un accent nedeterminat, aparent menit să sune la sud, pare că abia se poate mișca. În scena de luptă din mână în mână, el își desfășoară în cea mai mare parte brațele în mod sălbatic, cu un corp considerabil mai dublu care își ocupă locul în siluetă.

Există un singur cliseu de film B-acțiune ratat, de la scena obligatorie a clubului de striptease până la stea, care se îndepărtează de o explozie în mișcare lentă până la stripper-ul pentru mama singură (Helena Mattsson) și adorabila ei legătură cu viciul șef de mafie (James Russo ) care ia lucrurile în propriile sale mâini. Există chiar și un reporter de știri de televiziune atât de înfricoșător încât poartă ochelari de soare în timp ce își depune expedierile (nu are puncte pentru a ghici corect cum ajunge el). Și răsucirea principală a complotului la final este la fel de derivată pe cât de ridicolă.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 46m 2016 604 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • MixdropRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar