Chernobyl online subtitrat

Incheiat 1 Sezon - 5 Episoade
Chernobyl

Chernobyl, cea mai recentă mini-serie a HBO, care preia elementele fundamentale ale ceea ce a făcut ca acest spectacol să fie atât de atrăgător și să se extindă, adăugând un ton îngrozitor, terifiant și 5 episoade dificile care înfățișează adevăratele oroare ale dezastrului de la Cernobâl.

Povestea nu pierde timpul să ajungă la inima dramei, începând cu momente înainte ca reactorul să sufle și tot iadul să se desprindă. De aici, primul episod arată acele ore de la începutul exploziei, întrucât adevărata groază este mărturisită de cei aflați la fața locului, abia mai târziu pentru a fi realizată de oficiali și amenințarea de la Chernobyl conținută încet.

Pe măsură ce episoadele progresează, această groază inițială este înlocuită de șoc și temere, întrucât dezastrul este zădărnicit de bărbați și femei curajoase care au reușit să împiedice acest lucru să devină mult mai rău decât a fost. Acest lucru duce în cele din urmă la episodul final, cu o vedere separată între trecut și prezent, în timp ce vedem momentele care au dus la explozie și toate piesele alunecate pe loc pe parcurs.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (2 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

70, 60m 2019 565 vizionari

Background

Scrie un comentariu

1 Comentariu "Chernobyl"


Vizitator
marius
2 months 5 days ago

asd

 
Warning! This link is a trap for bad bots! Do not follow this link or you're IP adress will be banned from the site!