Central Intelligence - Agenți aproape secreți (2016) online subtitrat

Central Intelligence
Central Intelligence – Agenți aproape secreți (2016)

Filmul prezintă povestea unui agent CIA letal (Johnson), care se întoarce în orașul natal pentru reuniunea de liceu. Pentru că e pe urmele unui caz top secret, îl ia drept partener, cu forța, pe cel care a fost cel mai tare tip din campus (Hart), acum un contabil cuminte căruia îi e dor de zilele de altă dată. Înainte de a se prinde în ce s-a băgat, contabilul își dă seama că e prea târziu să mai iasă, așa că se lăsa târât în cele mai periculoase schimburi de focuri, urmăriri cu mașina și spionaj cu risc mortal.

Există o luptă de bucătărie în „Central Intelligence”, care pune un bărbat cu un cuțit de măcelărie împotriva unui bărbat cu o banană. Omul cu banana câștigă. Îmi plac scenele de genul acesta, în care filmul pare să spună: „Acesta este genul de film care sunt – genul în care poți ucide un om cu o banană. Bucură-te”. Si tu faci.

Filmul este o comedie de acțiune amicată în linia filmelor „ The In-Laws ” și „ Midnight Run ”, cu un strop de slapstick din anii 1930. Kevin Hart îl joacă pe Calvin Joyner, un tip de îngrijorare care a fost votat „cel mai probabil să reușească” în liceu. Are o slujbă bună și o soție fermecătoare, dar totuși se simte ca un eșec. Dwayne Johnson îl joacă pe vechiul său coleg de liceu, Robert Weirdicht, numit Bob Stone, un copil gras grăbit care a crescut pentru a deveni un agent CIA muscular, dar poartă totuși un pachet fanny și nu poate înceta să vorbească despre „ Șaisprezece lumânări”Bob are șase metri patru și este construit ca o figură de acțiune, care vine la îndemână în scenele care îi cer să facă o luptă cu un asasin purtător de nunchacku pe o motocicletă sau o piruetă printr-o zonă de luptă care aruncă explozivi minusculi din fanny-ul său. pachet ca Bugs Bunny ca Brünnhilde strecurând petale de flori în urmă.
Bob spune că vrea doar să stea cu Calvin, singurul tip din liceu care a fost vreodată drăguț cu el, în ajunul celei de-a 20-a reuniuni a liceului lor. În secret este un agent renegat, acuzat că și-a ucis partenerul și că a comis trădare și are nevoie de expertiza contabilă a lui Calvin pentru a zădărnici un complot terorist și a-și șterge numele. Dar adorația lui față de Calvin este sinceră. Îl iubește pe Calvin așa cum copiii mici iubesc supereroii. Îl jertfește. Îl adoră.

El îi spune lui Calvin că are nevoie de ajutorul său și îl întreabă dacă este afară sau înăuntru. Calvin spune că nu este înăuntru. în indiferent. Bob spune că este pentru că a vrut să simtă mândria și emoția de a-l auzi pe Calvin spunându-i că este. „Nu sunt”, spune Calvin. El spune asta din nou și din nou, tot prin film: „Nu sunt înăuntru”. El țipă în timp ce Bob îl împinge într-un coș de poștă printr-o grindină de focuri de armă și îi spune să se relaxeze, totul va fi bine. Aceasta este relația lor.

Și cel mai bun lucru despre acest film este că credeți în relație. Hart și Johnson sunt un duo de comedie clasic în tradiția lui Abbott & Costello, Bob Hope & Bing Crosby și Gene Wilder și Richard Pryor . Și cu siguranță au siluetele pentru asta: când cei doi stau unul lângă altul, diferența lor de înălțime este atât de mare încât devin iconici: geniul și omul care l-a chemat.

Însă filmul îi ia în serios ca pe niște personaje cu speranțe scăpate și aspirații nerealizate, bărbați care simt lucrurile profund, chiar dacă s-ar putea să nu-i arate. Se bâlbâie, se strigă unul pe celălalt și sunt atrasi de conversații circuite despre subiecți care nu prea au legătură cu misiunea.

Hart joacă un personaj al lui Matthew Broderick de la mijlocul perioadei : un constipaționat emoțional Fiecare care pare că încearcă să fie politicos chiar și atunci când se prinde de un plan de cockamamie în care Bob l-a călcat. Când un agent CIA îngropat îi înmânează un iPad care trebuia să arate imagini care să-l înspăimânte și să-l îngrozească, se uită la iPad doar exact timpul potrivit înainte de a spune: „Asta este PornHub”.

Bob este id-ul lui Calvin, mințindu-l și manipulându-l pentru a-l atrage în situații periculoase, dar este și vocea lui de conștiință, îndemnându-l să acționeze ca exemplul strălucitor de vitejie și bunătate pe care Bob îl știa întotdeauna. Johnson, care a devenit un actor comic neînfricat, precum și o mare vedetă de acțiune, face cea mai bună muncă din cariera sa ca Bob. Calvin îl numește „Jason Bourne în sorturi”, dar, în ciuda faptului că Bob poate ucide un om cu orice, chiar și cu o banană, și are o calitate misterioasă (și răcoroasă) care îl face să se întrebe dacă Calvin este adevărat, poveștile despre el, este o plăcintă dulce – un cățel de Great Dane care se mărginește prin film. Nimeni din Hollywood nu are aura de decență a lui Johnson – ar fi trebuit să joace Superman – și este folosit ingenios aici, pentru a ne permite să ne placă și chiar să ne înrădăcinăm pentru un bărbat la fel de inocent egoist ca un copil, un echipaj care naufragiază un singur om cerând atenția deplină a lui Calvin. „Nu voi fi niciodată ca.Molly Ringwald , „se lamenta Bob. El înseamnă asta. Și îl sfâșie înăuntru.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (2 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

1h 47m 2016 1.730 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • MixdropRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar