Cell - Celulă (2016) online subtitrat

Cell
Cell – Celulă (2016)

Filmul are ca premisă un eveniment misterios, denumit Semnalul, un fel de impuls subliminal cu efecte devastatoare asupra psihicului omenesc, ce face ca orice persoană care folosește un telefon mobil în acel moment să se transforme într-un nebun însetat de sânge. În haosul ce se declanșează, un grup de supraviețuitori neafectați de Semnal, încearcă să se salveze. Printre aceștia se află și Clay Riddell (Cusack), un ilustrator de benzi desenate, care pornește alături de Alice (Isabelle Fuhrman) și Tom (Samuel L. Jackson) spre orașul în care se aflau soția și fiul său.

Mult mai problematică este lipsa ocazională de film a clarității povestirii. Cei familiarizați cu cartea vor putea completa completurile. Oricine merge pe orb poate experimenta ceva asemănător cu pierderea temporară, frustrantă a serviciului telefonic, când cineva trece printr-un tunel. „Cell” pare să se joace rapid și aflat cu afecțiunea sa bazată pe telefon, ceva care ar fi putut fi clarificat dacă „Cell” ar fi parcurs traseul mini-serie precum romanele anterioare ale regelui „Under the Dome” și „11-22-63. ” Împerechează această confuzie cu un final nesatisfăcător, ambiguu și se poate vedea de ce, în ciuda vedetelor din lista A, „Cell” a stat pe raft timp de doi ani înainte de a obține o lansare limitată.

Cu un buget mai mare și o durată de funcționare mai lungă, „Cell” ar fi putut fi ușor ridicat deasupra stației sale actuale ca o vizionare demnă de 2 AM pe cablu – nu că nu este nimic în neregulă cu asta. Este blestemat cu niște CGI cu adevărat ieftine, dar binecuvântat cu actori care joacă și respectă materialul. „Cell” îl reunește pe John Cusack cu Samuel L. Jacksonpentru cel de-al doilea rege alături, după superba „1408”, și ambele se transformă în performanțe bune. Jackson este deosebit de eficient, mergând pe ruta supusă atunci când Jackson ar fi fost, în acest caz, complet de înțeles. Cusack poartă greutatea personajului său, divorțul lui Clay pe umeri în fiecare cadru; încercările sale emoționante, disperate, de a se reîntâlni cu fosta sa soție și fiul alungă narațiunea odată ce tot iadul se desface.

Hell alege Aeroportul Logan pentru petrecerea sa. Un puls misterios transformă brusc fiecare călător folosind un telefon mobil într-o lunatică furioasă și violentă. Acești oameni nu sunt zombi, întrucât nu sunt morți, dar au toate caracteristicile cinematografice familiare ale zombi în mișcare rapidă. „Cell” numește aceste persoane „telefoane”. Preluat în carnașul cu telefonul care urmează este Clay de la Cusack, a cărui baterie a telefonului mobil merge caput chiar înainte ca pulsul să lovească. Când oamenii încep să se ucidă între ei, Clay se află pe un telefon cu plată care este la fel de reminiscență la școala veche ca ritmul acestui film. Din păcate, Clay vorbea cu soția sa, Sharon ( Clark Sarullo ) pe telefonul ei mobil. Acest lucru nu face decât să alimenteze dorința lui Clay de a ajunge la adresa lui Sharon din New Hampshire, odată ce își dă seama că pulsul este un eveniment la nivel național.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 38m 2016 441 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • MixdropRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar