Cars 3 - Mașini 3 (2017) online subtitrat

Cars 3
Cars 3 – Mașini 3 (2017)

Luat prin surprindere de o nouă generație de mașini de curse, legendarul Fulger McQueen este scos din sportul pe care îl iubește. Pentru a se putea întoarce va avea nevoie de ajutorul unui mecanic priceput, un plan bine pus la punct și evident mult noroc. Dovada că numarul #95 nu se lasă bătut va trebui oferită chiar în cea mai mare cursă din Cupa Piston.
Iată și iată: iată „Mașinile 3”, un monstru al lui Frankenstein, cu un zâmbet, alcătuit din bucăți și piese ridicate din orice alt film sportiv existent. Scenariul se trage de pe trama principală a tabloului de curse Tom Cruise „Days of Thunder” (cu bună știință; un personaj de mașină de curse de susținere este numit în mod inteligent „Cruz”) și îl contopește cu „Rocky III”, cel în care Champ a mers ușor și a trebuit să-și găsească din nou marginea; „Rocky IV”, în care campionul a trebuit să se antreneze în pădurea sibiană cu zăpadă pentru a preveni un provocator care s-a bazat pe steroizi și mașini de lux și „ Creed”, În cazul în care campionul și-a dat seama că trecerea înțelepciunii către generația următoare poate fi la fel de satisfăcătoare ca și dobândirea ei când ești tânăr. La nivel de complot și caracterizare, nu există un singur element major în acest film pe care nu l-ați văzut în altă parte, eventual într-un film „Mașini” sau „Avioane”. În ciuda lipsei de originalitate, precum și a poveștii sale lipsite de poveste și a construirii lumii, aceasta satisface într-un mod atât de ciudat pe care doar un film „Cars” îl poate face.

Mașina de cursă de campion Lightning McQueen ( Owen Wilson ) a fost de atâta timp, încât nu a reușit să observe că nu devine mai tânăr. El este provocat de un campion wannabe plin de bulversare, Jackson Storm ( Armie Hammer ), o mașină super-înaltă tehnologie care poate parcurge 200 km / h fără să se spargă – bine, mașinile nu transpiră, dar ai ideea. În urma unei înfrângeri dezastruoase din partea Storm, Lightning îi permite sponsorului său Sterling ( Nathan Fillion ) să-l vorbească pentru a se antrena într-un complex elaborat de simulare de curse sub un antrenor mai tânăr, Cruz Ramirez ( Cristela Alonzo), care îl entuziasmează, dar fără gând, îl descrie drept „proiectul meu superior”. Atunci când Lighting șterge și el acolo, Sterling îl informează că este interesat în principal să folosească un Lightning retras ca pitchman pentru clapele de noroi Rust-eze. Acest lucru îl determină pe fostul campion să se întoarcă la rădăcinile sale în țara rurală, unde regretatul său mentor Doc Hudson ( Paul Newman , jucând „el însuși” prin realizări și un reprezentant al celebrităților) a învățat abilități și trucuri pe care le-a transmis la Lightning. Și iată că „Rocky IV” își sporește capul cărnos, cu un montaj care contrastează Lightning și Cruz conducând prin pădure și în jurul pistelor de murdărie împotriva împușcăturilor de antrenament Furtună într-o instalație interioară care arată ca un loc în care un ticălos Bond ar putea arunca un Crăciun partid.

Nu este un spoiler să spunem că acest film are un final fericit, dar, în opinia sa, pentru toate clișeele sale, nu ne oferă finalul pe care îl așteptăm. Relațiile Doc-Lightning și Lightning-Cruz sugerează o trecere a torței, iar „Cars 3” găsește o modalitate decentă de a ne oferi asta, împreună cu o subtemă a abilitării feminine și a unei credințe sincere în ideea că privilegiile trebuie să fi renunțat sau modificat dacă societatea, chiar una centrată pe mașină, va continua să evolueze.

Filmul își acoperă pariurile aici, totuși, ca și cum ar încerca să evite un boicot condus de genul de bărbați care cumpără bilete la proiecții doar pentru femei ale „ Wonder Woman ” și cred că sunt o lovitură pentru drepturile civile. Și noțiunea unui univers de mașină de gen, care se prinde de sexism, se dezagregă, deoarece filmul dansează în cea mai mare parte a problemei, fără a strânge nervul sau cotletele pentru a face față corect. (Când Fulgerul îl diminuează în mod repetat pe Cruz ca „antrenor”, ​​mai degrabă decât „un antrenor”, ​​se pare că încearcă să pună o mașină feminină la locul ei, iar când Furtuna îl păcălește pe Cruz, insultele lui evocă un tocilar bărbat care-l tâmpește pe unul de sex feminin pentru că nu fiind un „adevărat” fan al lucrului pe care îl iubesc amândoi.)

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 42m 2017 398 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • MixdropRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar