Cardboard Boxer - Pugilist fără voie (2016) online subtitrat

Cardboard Boxer
Cardboard Boxer – Pugilist fără voie (2016)

O dramă caldă și tandră despre un om fără adăpost cu o inimă de aur, Willy, care se chinuie pe străzile murdare din districtul Skid Row din Los Angeles. Intențiile bune ale lui Willy sunt exploatate de un student privilegiat care atrage oamenii fără adăpost în lupte dure de stradă oferindu-le bani. Willy este numit „Pugilist fără voie”, dar când acesta refuză să se lupte cu un om bătrân și fără apărare, lucrul care contează cel mai mult pentru el este distrus.

Biserica Thomas Haden joacă un bărbat fără adăpost indus în „lupte cu bum” în drama indie a lui Knate Lee.
Vă va fi mai greu să ignorați următoarea persoană fără adăpost pe care o treceți pe trotuar după ce ați văzut drama lui Knate Lee despre un denizen al „lui Nickel”. Nu este din cauză că Cardboard Boxer este un film deosebit de profund, ci mai degrabă pentru că personajul său central este atât de uluitor și pierdut. Oferind o performanță deplină și deplină, Thomas Haden Church vă face să acordați atenție unei figuri pe care altfel le-ați trece fără o a doua gândire.

Titlul ar părea să indice că filmul va fi o dramă exploatatoare care se învârte în jurul tendinței de jos a „luptei cu bum”. Și acesta este într-adevăr un element complot, cu pateticul Willie indus să participe la luptele filmate pentru o sumă principesă de 50 de dolari, la îndemâna unui tânăr preppie (Rhys Wakefield) care se preface că îi este prieten.

Dar Cardboard Boxer este într-adevăr mai mult un studiu de personaje care înfățișează cu demnitate disperarea existențială a lui Willie și luptele fizice. Își redescoperă parțial umanitatea când găsește manuscrisul carbonizat al jurnalului unei fete necunoscute de 9 ani. Dar chiar și acel eveniment este problematic, deoarece el nu poate citi scrisul ei de mână.

„Știți cursiv?” Willie întreabă plin de toată lumea cu cine vine în contact. În cele din urmă, reușește să citească o parte din intrările ei, scriind răspunsuri pe care le livrează sub formă de avioane de hârtie aruncate de pe un acoperiș din apropiere.

Vorbind într-un monoton blond care ar putea transmite boli mintale, Willie este într-adevăr o figură neîncetată, cu singura sa dorință exprimată: „Nu vreau să fiu singur când voi muri”. În una dintre cele mai emoționante scene ale filmului, el încearcă să se înscrie la un centru de recrutare militară, numai pentru a i se spune că este prea bătrân. Mult spre groaza ofițerului, Willie a făcut apoi voluntari pentru a deveni un „scut uman”.

Vizitând mormântul tatălui său, Willie spune: „Ne vedem curând” și îl crezi pe deplin. Între timp, face o prietenie cu un veterinar de război irakian (Boyd Holbrook) cu care împărtășește conținutul jurnalului și atrage atenția unui cabdriver (Terrence Howard, convingător într-un rol subutilizat), care are destulă milă de el să-i dea o pătură.

Boxerul de carton nu aduce cu adevărat nimic nou subiectului său trist cunoscut. Dar se dovedește a atinge totuși, dacă este doar pentru expresiile faciale stralucitoare ale Bisericii, care indică, mai eficient decât orice dialog, cât de departe a căzut personajul său.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 28m 2016 597 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • MixdropRomana - HD
  • HqqRomana - HD
Informatie
Actori
Background

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar