Capone (2020) online subtitrat

Capone
Capone (2020)

Scriitorul / regizorul lui Josh Trank, „Capone”, un vehicul în care Tom Hardy joacă gangsterul titlului, oferă o mulțime de Hardys, alternând adesea de la o scenă la alta. El îl aruncă pe Hardy ca pe un Al Capone de vârstă medie, sifilitică și care se deteriorează fizic, eliberat din închisoare sub acuzații de evaziune fiscală și ieșindu-și ultima întindere într-un conac din Florida, înconjurat de mlaștină.

Uneori, efectul este asemănător cu vizionarea unei performanțe Brando din perioada târzie, unde nu sunteți sigur cu cine vorbește chiar și când se adresează direct unui alt personaj. Alteori este ca și cum ai privi un tânăr Orson Welles jucând un bătrân înfiorător într-o piele care simulează chelie la capătul „ Citizen Kane ”, care privește lumea prin ochi plini de apă, regretabili. Filmul face spațiu pentru alți actori, printre care Matt Dillon ca bărbat cu mâna dreaptă a lui Capone, Kyle MacLachlan ca doctor în mașină , Linda Cardellini ca soția lui Capone, Mae și Kathrine Narduccica sora sa Rosie. Dar, în esență, este un spectacol de un singur om care se întâmplă să includă jucători de susținere, iar singura lor misiune este să reacționeze la eforturile vedetei sau să vorbească despre personajul său atunci când nu este în preajmă.

Nu ar fi o transformare a stelei Tom Hardy fără mască și voce și niște bucăți de garderobă flamândă. Aici ajunge să se îmbrăcească în haine de somn în timp ce mormăie ca verișoarea din Brooklyn, pierdută de mult timp de Popeye the Sailor Man, și se îmbracă ca Norma Desmond într-o pălărie de floppy, șal și ochelari de soare, pentru a evita să fie recunoscut pe traseul unei excursii de pescuit și să folosească o pușcă să ucidă un aligator care a îndrăznit să smulgă un pește pe care l-a prins și să ardă nenumărate trabucuri, întorcând mereu fumul cu o înflorire și se ridică în găleți de metal și aruncă o privire spre petele de pee de pe un scaun care au fost cauzate de vezica sa care nu reușea și întreabă-i tovarășii săi, „Arrgh, ce e asta? De unde provenea asta?”

Vocea Caponei a vedetei este cu totul altceva – chiar acolo, cu Hardy Bane, în „The Dark Knight Rises” și personajul principal al lui „ Bronson ” și capcanul ucigaș din „ The Revenant ”, îndrăzneț, dar și materie primă pentru impresii de celebrități pe care cineva le-ar putea încerca în timp ce buzna la o petrecere. Oricât de multe ori îl auziți, nu pare niciodată să emită organic de la omul de pe ecran. Și este atât de stilizat încât impulsul tău ar putea fi să arunci o privire în jurul restului cadrului pentru a vedea dacă provine de la un personaj animat, poate să te ascunzi în spatele unui scaun.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 43m 2020 473 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • WaawRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar