Café Society - Crema Societății (2016) online subtitrat

Café Society
Café Society – Crema Societății (2016)

Bobby Dorfman (Jesse Eisenberg) este mezinul unei familii evreieşti din New York-ul anilor ’30; sora lui cea mare, Evelyn, este o profesoară măritată în timp ce fratele mai mare, Ben, este un gangster. Nemulţumit de munca pe care o prestează alături de tatăl lui, un bijutier, Bobby hotărăşte să plece la Hollywood pentru a locui acolo şi a-şi concepe o viaţă mai aproape de cea a visurilor sale, angajându-se la firma unchiului său, Phil (Steve Carell), un agent influent al celebrităţilor.

Phil îl prezintă pe Bobby secretarei sale, Vonnie (Kristen Stewart), care primeşte sarcina de-al ajuta să se acomodeze în Hollywood. Bobby este atras de modestia lui Vonnie, lucru total opus faţă de majoritatea tinerelor femei de la Hollywood, şi se îndrăgosteşte nebuneşte de ea. Vonnie îi respinge avansurile, spunându-i că are un iubit jurnalist pe nume Doug, dar realitatea este mult mai complexă. Însă în momentul în care relaţia cu „Doug” se încheie subit, Vonnie cedează farmecelor lui Bobby şi cei doi încep o relaţie.

Lucrurile se complică atunci când „Doug” revine în ecuaţie şi, chiar dacă este căsătorit, el îi promite lui Vonnie că va divorţa de soţia lui pentru a se însura cu ea. Bobby se întoarce apoi în New York şi începe să lucreze la un club de noapte de lux împreună cu fratele său gangster, Ben (Corey Stoll). Curând, clubul devine atracţia principală a oamenilor bogaţi şi influenţi – începând cu politicienii şi terminând cu gangsterii. Bobby o întâlneşte la club pe divorţata Veronica Hayes (Blake Lively), de care se simte imediat atras.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 37m 2016 435 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • MixdropRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar