Burying the Ex (2014) online subtitrat

Burying the Ex
Burying the Ex (2014)

Max ia decizia de a-i spune lui Evelyn ca vrea sa o paraseasca. Atunci cand urma sa se intalneasca pentru a vorbi, Evelyn este lovita de un autobuz si moare. Max incepe sa fie din ce in ce mai trist. Atunci cand se hotaraste sa iasa in oras, da nas in nas cu Olivia, o tipa cu care isi petrece cateva ore bune. Ajuns inapoi acasa, Max are parte de o surpriza pe cinste. La usa bate Evelyn, fosta lui iubita care tocmai ce s-a intors din morti.

Trezza încadrează Evelyn ca un coșmar din cadrul unuia, deși nu se știe care dintre păcatele ei – ambiția, vegetarianismul, care obiectează că semi-fratele oafish al lui Max, Travis (Oliver Cooper), care are mii de trei în apartamentul lor – sunt atât de egale încât să justifice descrierile lui Max despre ea ca „o lunatică marcantă. (Între timp, fanboy-urile de la Bela Lugosi, care își poartă DVD-urile „The Gore Gore Girls”, sunt normal sănătoase.) Când Evelyn se aruncă peste flirtul lui Max cu Olivia (Alexandra Daddario), înghețată de Kooky relația o dată pentru totdeauna; înainte să poată face acest lucru, însă, Evelyn este lovită moartă de un autobuz.

După o scurtă perioadă de doliu, el se ocupă de Olivia, doar pentru ca Evelyn să se întoarcă pe ușa învinsă, cu ochii roșii și orbită de muște. După ce i s-a acordat viață strigoi prin intermediul unui totem misterios satanic din magazinul lui Max – un deus ex machina deosebit de slab – este hotărâtă să-l aducă pe Max cu ea în ceea ce privește alimentația creierului. Cue făcuse multă muncă, în timp ce Max se referă la ruperea ei din nou, în timp ce încerca să ascundă adevărul ridicol de noua lui flacără suspectă. („Tu chiar nu”, spune el, când mărturisește că știe exact ce se întâmplă.)

De-a lungul drumului sunt o mână de rezervă de riff-uri comice amuzante (nimic mai bun decât o digresiune convolută despre o trupă rock-biserică numită The Christian Slaters) și gag-uri grozave (nimic mai grosolan decât expulzarea orală a lichidului de îmbălsămare), dar la doar 89 minute, aproape că nu există suficient material pentru a umple timpul. Vizionarea a două femei inteligente și atrăgătoare se luptă până la moarte (sau, bine, dincolo), asupra premiului dubiu demn al lui Max este la fel de dramatic convingător pe cât este de progresiv social și sexual. Este tentant să avem în vedere modul în care s-ar putea miza mizele narative dacă eroul nostru a fost obligat să aleagă între două femei pe care le iubește de fapt, în loc de Emasculating Harridan și Manic Pixie Ice Cream Girl. Totuși, ambele actrițe se descurcă cât se poate de mult: Daddario are ceva din caldura distinsă a lacului Bell despre ea,

Chiar și elementul Grand Guignol este cu jumătate de inimă, cu puterea de a ajunge la izbucniri tardive și sângeroase, dictate de restricții bugetare evidente, deși contribuția lui Gary J. Tunnicliffe este invizibilă. Vizualele digitale digitale de aici vin ca o dezamăgire după utilizarea plăcută elastică a 3D de Dante în „The Hole”, cu cinematografia lui Jonathan Hall riscând puțin mai mult decât unghiul ciudat. Într-un film care invocă în mod direct orice număr de pietre de atingere horror bogate cinematografic, de la „Noaptea morților vii” până la „Carrie”, astfel de neajunsuri tehnice nu fac decât să evidențieze disponibilitatea comparativă a acestui tribut ostensibil.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

1h 29m 2014 548 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • WaawRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar