Burn the Stage: The Movie (2018) online subtitrat

번 더 스테이지: 더 무비
Burn the Stage: The Movie (2018)

Burn The Stage: The Movie este primul film de la stele globale BTS, care oferă o privire uluitoare și râde cu ochii mari despre viața trupei în turneu.

Burn The Stage: Filmul este un roller coaster emoțional pe care toți fanii ar trebui să-l experimenteze. Mulți au văzut deja versiunea documentară care a fost lansată pe YouTube Premium, dar filmul este o experiență complet diferită și nu doar pentru că trebuie să mergi la un teatru pentru a-l urmări.

Spre deosebire de documentar, Burn The Stage: The Movie este un film minunat pentru oricine îl poate viziona – chiar și pe cei care nu pot fi la fel de familiarizați cu BTS.
Datorită modului în care filmul a fost formatat și editat diferit, este deschis pentru un public mai larg. Pentru cei care încă mai au prieteni și familie care s-ar putea să se îndoiască de ceea ce face această trupă atât de mare, filmul este un mod minunat de a le arăta de ce BTS are astfel de fani fideli.

Burn The Stage: Filmul nu numai că face o treabă excelentă în a-și evidenția performanțele din turneul The Wings , dar arată și toată munca lor grea în culise. La fel ca fiecare dintre personalitățile lor pământești când au timp liber.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 25m 2018 394 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • JetloadRomana - HD
  • HqqRomana - HD
Informatie
Actori
Background

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar