Burn Country (2016) online subtitrat

Burn Country
Burn Country (2016)

Osman, un juranlist afghan, este exilat din ţara sa natală într-o comunitate boemă situată în partea de nord a Californiei. Osman reuşeşte să se angajeze la ziarul local. La scurt timp, Osman este implicat fără voia sa în investigarea unei crime. Este şi translatorul lui Gabe, un jurnalist de război. Osman locuieşte temporar în casa mamei lui Gabe, poliţist local. Osman se împrieteneşte la scurt timp cu Lindsay. Însă când aceasta din urmă dispare fără urmă, Osman este determinat să afle ce s-a întâmplat cu ea, cine se face responsabil de această dispariţie misterioasă.

Dominic Rains este captivant în liniște în „Burn Country”, un studiu amorf în rândul mesei, regizat de Ian Olds, un documentar care încearcă prima lui lungmetraj.

Dl. Rains îl joacă pe Osman, care s-a mutat în Statele Unite din Afganistan, unde fusese un fixator – traducător, ghid, om cu destinație dreaptă – pentru Gabe (James Oliver Wheatley), jurnalist de război. Gabe s-a aranjat ca Osman să locuiască cu mama sa (Melissa Leo), un ofițer de poliție într-un mic oraș din California, unde se întâmplă niște lucruri umbroase în zona din spate. Osman obține o slujbă cu ziarul local care monitorizează pâlpâirea poliției și este prieten cu un spirit liber cu păr lung (James Franco), a cărui dispariție Osman se simte obligat să investigheze.

Totuși, acesta nu este un produs de tăiere a cookie-urilor; este cu adevărat un studiu în dezorientarea străină a lui Osman. Osman se consultă ocazional prin telefon cu Gabe, care este încă la muncă peste mări, la fel de în afara locului în acel mediu ostil precum Osman este în California.

Domnul Olds a desenat un documentar pe care l-a realizat, „Fixer: The Making of Ajmal Naqshbandi”, în crearea „Burn Country”, pe care a scris-o împreună cu Paul Felten. Povestea pare uneori ca și cum ar fi în mod deliberat criptă, care devine iremediabilă după un timp; Domnul Rains, doamna Leo și domnul Franco sunt cu toții atât de interesanți încât ați dori să fi avut mai mult de mușcat. Însă filmul are o calitate transfixantă.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 42m 2016 353 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • MixdropRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar