Bumblebee (2018) online subtitrat

Bumblebee
Bumblebee (2018)

Pe parcursul anului 1987, Bumblebee găsește un refugiu într-o magazie într-un mic oraș de plajă californian. Charlie, la vârsta de 18 ani și încercând să-și găsească locul în lume, descoperă Bumblebee, bătăuș-zgâriat și rupt. Când Charlie îl revitalizează, ea învață rapid că nu este o vânătă galbenă VW obișnuită.

„ Bumblebee ”, primul film Transformers în acțiune în direct, regizat de altcineva decât Michael Bay , o versiune Bizarro World a acestui an „ The Predator ”, deși numai într-un mod foarte particular: există prea multă dramă umană neîncăpătoare și nu suficient „chestii cu un concept ridicat (care este competent). Sigur, „ Bumblebee ” poate părea o schimbare binevenită după șase flick-uri transformate în Bay. Dar, în condițiile în care cineva care a renunțat la franciza recent reînviată după a patra intrare, trebuie să spun: deci ce? „ Bumblebee”este doar relativ modest: sunt 113 minute și se simte mai mult, și joacă ca o clonă călduroasă, John Hughes-ified din” ET: The Extra-Terrestrial. Nu există nimic nou aici, nu există nimic convingător. Și dacă sunt ar trebui să judece „ Bumblebee ” în funcție de cât de bine reușește ceea ce încearcă să facă (mai degrabă decât ceea ce a venit înainte), încă nu este foarte bine.

” Bumblebee ” începe cu un omagiu fără viață / vârful șepcii aduse animatului „Transformers: The Movie”. Războiul a ajuns la Cybertron, casa Autobots – care aparent au vizitat deja Pământul și, prin urmare, arată ca mașini – și Decepticons, care arată, de asemenea, ca mașini și jeturi și lucruri, în ciuda … încă nu au fost pe Pământ? Ai ghicit-o, dragă cititoare: „ Bumblebee ” este o precupare, o punte de legătură între „Transformers: The Movie” și „Transformers: The Movie”, notorios, confuz, și Bay’s „ Transformers ” zgomotos , dar are sens că acest nou film ar trebui să fie … bine, un seamănă atât cu cel mai vechi film Transformers, cât și cu cel mai recent film Transformer.

Cu toate acestea, în timp ce „ Bumblebee ” este un film în care roboții de mașini de război simțitori merg pew-pew unul pe celălalt – și aruncă în aer camioane și, uneori, reduc ființele umane la goo translucide – acesta este, de asemenea, aparent un film despre adolescentul rebel generic Charlie Watson („Adevărat ” Hailee Steinfeld „, Grit , o tânără care ascultă The Smiths, își resentă mama („Lucruri mai bune”, starul Pamela Adlon ) și are o poveste de dragoste cu un băiat-proaspăt-vecine, numit Memo (Jorge Lendeborg Jr.) . Aruncați-l pe Bumblebee mut, apropiat de magie, ET , și bam, te-ai înțeles de trei ori nuanțat de pește din afara apei.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 54m 2018 987 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • JetloadRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar