Bulbbul (2020) online subtitrat

Bulbbul
Bulbbul (2020)

De la regizorul debutant Anvita Dutt (al cărui istoric de scenarist de dialog include hitul scăpător pe Queen, dar și Shaandaar, Kambakkht Ishq și Housefull), Bulflul lui Netflix este cel de-al doilea film în streaming din această lună, după Gulabo Sitabo al Amazonului , care se află în interiorul unui conac prevestit. Dar, în timp ce demnul „haveli” din filmul lui Shoojit Sircar a luat o viață proprie, cea din Bulbbul, ca și filmul în sine, nu poate să nu se simtă artificială.

Ca industrie, Bollywood a fost faimos incapabil să producă cinema de groază, cu excepții ciudate, desigur. In mod invariabil, groaza din India este combinată cu alte genuri, cum ar fi muzical sau romantism – fantomele, vezi, nu trebuie să intre în calea potențialului de box office al filmelor. Așadar, pentru Bulbbul să-și îmbrățișeze din toată inima originile groaznice ale groazei – este Mahalul lui Kamal Amrohi, prin intermediul vârfului Crimson al lui Guillermo del Toro – este destul de reconfortant.

În 1881, Bulbbul, o fată precoce, cu un apetit pentru povești înfricoșătoare, este căsătorit într-o familie bogată „zamindar”. Într-o mișcare abilă, se dezvăluie că soțul ei nu este băiatul Satya, cu care a lovit o prietenie rapidă, ci mai degrabă, fratele mai mare al lui Satran, cu aspectul sinistru al Indranilului, Thakur, interpretat de Rahul Bose. Thakurul are o gemenă, Mahendra, care este provocată de dezvoltare și este căsătorită cu o femeie cunoscătoare numită Binodini. Soarta a condamnat-o pentru totdeauna să joace al doilea violet cu Bulbbul din gospodărie, lucru de care Binodini, „chhoti bahu”, este foarte deranjat.

Personajele stabilite, filmele sar peste 20 de ani în viitor. Satya, în drumul său de întoarcere la „haveli”, după ce a studiat dreptul la Londra, este informat că o serie de decese misterioase au avut loc în perioada în care acesta a fost plecat. Sătenii par să creadă că este o vrăjitoare care bântuie pădurea din jur. Satya, în modul corect Jonathan Harker , respinge afirmațiile drept povești ale soțiilor vechi.

Dar mulți s-au schimbat în anii în care Satya a dispărut. Fratele său Mahendra a fost ucis în somn, iar celălalt frate al său, Thakur, a dispărut. Într-adevăr, Bulbbul nu mai este fetița tânără cu care a fost; acum și-a îmbrățișat pe deplin viața ca „Thakurain” din casă, dormind pe canapea toată ziua, fiind hrănită cu paan și șerbet, emanând o energie jucăușă, dar neliniștitoare, de sine.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 34m 2020 643 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • WaawRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar