Brimstone (2017) online subtitrat

Brimstone
Brimstone (2017)

La sfârșitul secolului XIX, Liz (Dakota Fanning) este o tânără mamă care încearcă să scape de trecutul său în timp ce este urmărita de un predicator rău (Guy Pearce), care a venit în oraș, unde locuiește Liz. Din momentul în care noul pastor al comunității urcă la pupitru pentru a-și rosti predica, Liz realizează că ea și familia ei sunt în mare pericol.

Regizorul olandez Martin Koolhoven a avut un succes major în Olanda, cu drama sa din 2008 din timpul celui de-al doilea război „Winter in Wartime” (lansat în SUA în 2011). El a primit oferte de la Hollywood, dar a ales să realizeze „Brimstone”, prima sa producție în limba engleză finanțată internațional. Când vedeți filmul, este ușor să înțelegeți de ce a fost curtat de studiourile americane. Filmul din titlu al filmului scrie „Brimstone a lui Koolhoven” și este o piesă de brand kool, una care amintește de filmarea „Breaking the Waves” (în care numele „Lars von Trier” a apărut în litere uriașe, cu filmul titlu cu litere mici). Dincolo de asta, opera lui Koolhoven vorbește în sintaxa îndrăzneață a francizei Hollywood; este plin de bomboane panoramice pentru ochi și ultra-violență.

Cu toate acestea, „Brimstone”, în ciuda înfloririlor sale de studio la scară largă, nu ar fi putut fi niciodată bankrolled la Hollywood. Situat în spații larg deschise ale secolului al XIX-lea, este un film de groază sadomasochist occidental de două ore și jumătate, în patru capitole, iar marea sa temă este răul incestului. Filmul joacă rolul lui Guy Pearce , în calitate de predicator olandez-imigrant din iad, și Dakota Fanning, ca fiica sa, cu care vrea explicit să se căsătorească. El crede că este voia lui Dumnezeu și el citează povestea biblică a lui Lot și a fiicelor sale pentru a o dovedi. „Brimstone” poate fi versiunea olandeză a unei sâmbătă bune la filme, dar chiar și având în vedere setarea occidentală și distribuția numelui, șansele sale de a avea un impact foarte mare în SUA sunt slabe. Filmul indică, totuși, că Koolhoven ar trebui să ia în considerare să plece la Hollywood, deoarece acest lucru ar putea face o treabă utilă de a-și separa talentul de pretențiile sale. Pentru „Brimstone“ este un lugubru, măcinarea bucată de religioso gunoi de mare ia pe sine în serios.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

2h 28m 2016 753 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • WaawRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar