Bridget Jones’s Baby - Bridget Jones însărcinată (2016) online subtitrat

Bridget Jones's Baby
Bridget Jones’s Baby – Bridget Jones însărcinată (2016)

Regizat de Sharon Maguire (Jurnalul lui Bridget Jones), noul film o găsește pe îndrăgita eroină creată de scriitoarea Helen Fielding… însărcinată.

După ce s-a despărțit de Mark Darcy (Firth), Bridget Jones (Zellweger) nu a trăit tocmai un final de poveste. Acum are 40 și ceva de ani, și e din nou singură, așa că se decide să se concentreze pe jobul său de producător de știri, și se înconjoară de prieteni vechi, dar și noi. Pentru prima dată în viața ei, Bridget simte că are totul sub control, așa că ce ar putea să meargă prost?

Însă în viața ei își face apariția un american fermecător, Jack (Dempsey), pretendent care e tot ce dl. Darcy nu a putut să fie. Printr-o întorsătură neașteptată a sorții, Bridget se trezește că e gravidă, dar are o dilemă, căci nu poate fi decât pe jumătate sigură de identitatea tatălui copilului.

Apoi, există absența fizică a lui Hugh Grant , care a refuzat să se întoarcă ca Daniel Cleaver, fostul șef al lui Bridget și fostul paramour al caddishului.

În ceea ce privește acest fan avid atât al primei cărți, cât și al filmului, nu am putut fi singur în a rătăci înainte și înapoi între optimism prudent și teama abjectă că ultimul capitol al ecranului mare, cu telenovela sa „cine-a făcut-o” aceasta?” Un complot de paternitate care implică două posibile tătici – returneul Colin Firth și noul venit al lui Yank Patrick „McDreamy” Dempsey – nu vor reuși să redea esențialul, dar care este atât de încântător, care a informat atât de încântător „Jurnalul lui Bridget Jones”.

Prin urmare, mă bucur să vă anunț că această actualizare despre afacerile mereu complicate ale Bridget ale inimii este mai des decât o grămadă de bucurii de privit și de un strigăt îndepărtat de a fi un pui de scutecele sărăcite.

Se pare că Emma Thompson, care rămâne singura persoană care a câștigat vreodată Oscars atât pentru actorie („ Howards End ” din 1992 ), cât și pentru scenografie („Sense and Sensibility” din 1995), și-a asumat imaginea unei zeițe zâne în timp ce făcea o rescriere totală a unui script deja existent. S-a stropit un praf de pixie foarte ințelept peste această întreprindere, chiar dacă secvența de naștere climatică atinge notele obișnuite de mare clipă: ruperea apei, o linie nebună la spital, agonie de durere a forței de muncă etc.

Thompson dovedește, de asemenea, un ecran perfect pentru Zellweger pe ecran, ca un obstetrician fără sens, care se bucură de răutate în descrierea sarcinii pacientului drept „geriatrică” în mod regulat. De asemenea, primește puncte pentru ca medicul său să-i scoată pe potențialii tați din cameră atunci când problemele ajung până la năprasnicul tânăr, observând că propriul ei soț a plecat întotdeauna în acele momente pentru că, așa cum a spus el, „a fost ca și cum ar fi privit pub-ul său preferat să ardă. jos.” În ceea ce privește modul în care se ocupă de prezentarea lui Grant, este destul de ingenios.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

2h 3m 2016 746 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • MixdropRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar