Bridgend (2015) online subtitrat

Bridgend
Bridgend (2015)

De-a lungul unei perioade de 5 ani în Bridgend, Țara Galilor, 79 de oameni, mulți dintre ei adolescenți, s-au sinucis fără a lăsa nici un indiciu de ce . Acesta este punctul de plecare pentru această dramă socială, misterioasă.
Sara (Hannah Murray) și tatăl ei, Dave (Steven Waddington), se mută într-o localitate care e bântuită de sinucideri, iar asta se petrece mai ales în rândul tinerilor. Aici, Sara, se îndrăgostește de Jamie (Josh O’Connor), unul dintre localnici, iar Dave încearcă să oprească misteriosul lanț de sinucideri.

Subrogata noastră în lumea acestor adolescenți este Hannah Murrayeste Sara, o fată nouă la Bridgend fără prieteni. Ea își găsește încet drum în grup, pe care îl abordează inițial cu ezitare, dar vede că natura lor ruffiană este o camaraderie interioară. Grupul de adolescenți stă în pădure, bea alcool și sară dezbrăcat într-un iaz grunjoasă. În următoarea lor activitate, se rătăcesc pe locul sinuciderii unui prieten. După ce au turnat o parte din alcoolul lor pe un mormânt improvizat, și-au înclinat capul în sus și și-au urlat numele spre cer. Acest lucru se dovedește a fi un ritual la fel de mult pe cât este primordial, nu diferă de modul în care provoacă ravagii în orașul mortificat: țipând, păcănind, fumând, sfărâmând lucruri, fiind în general imprevizibile. Foarte puțin pare să conteze acești tineri adulți, cu excepția prietenilor și a libertății lor; este o rezumare perfectă la cum este să fii adolescent,

Puterea poveștii macabre a viitoarei vârste a lui Rønde slăbește pe măsură ce o narațiune de un anumit grad începe să aibă prioritate. Sara se apropie de grup, în special cu un tânăr pe nume Jamie ( Josh O’Connor ), totul la îndemnul tatălui ei Vicar ( Adrian Rawlins ), un ofițer de poliție din Bridgend, care adesea întruchipează celebrul crez pe care părinții doar nu îl nu înțeleg. Spectacolele acestor trei personaje sunt toate puternice, în ciuda construcției slabe – unele dintre crizele lui Murray au chiar neclarități ale adolescentei traumatizate de neuitat ale Anei Paquin din „Margaretul” lui Kenneth Lonergan – dar sunt mult mai mici pe lista curiozităților acestui film decât actorii sunt de obicei.

Întrebarea de ce se întâmplă aceste sinucideri nu este una la care „Bridgend” îndrăznește să răspundă, ceea ce este revigorant. Nici măcar un spoiler nu spune că filmul nu se explică singur – s-ar putea chiar să vă ajute cu o vizionare mai puțin distrasă decât a mea. Arcul de ansamblu al filmului face să pară că vine o revelație sau că există un tip de ordine care trebuie dezvăluit. Obținem această impresie de la două personaje cheie: surogata noastră Sara, care trece de la a fi o persoană străină la un membru-cheie al grupului, având interacțiuni strânse cu niște adolescenți care ajung la întâmplare moartă până la sfârșitul filmului; tatăl ei polițist, care întreabă cu voce tare de ce se întâmplă aceste lucruri, care investigează literalmente cazul. Acești doi aduc filmul la un al treilea act care transformă „Bridgend” în drama delicventă juvenilă, pe care nu este suficient de puternic pentru a fi.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 35m 2015 308 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • MixdropRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar