Breaking Brooklyn - Dansatori pentru Brooklyn (2018) online subtitrat

Breaking Brooklyn
Breaking Brooklyn – Dansatori pentru Brooklyn (2018)

Este o dramă despre un băiat tânăr fără adăpost, pasionat de tap-dance cu titlul particular: Breaking Brooklyn .
Unul nu este în măsură să aprecieze pe deplin povestea de la prima vizionare. Ideea generală este clară, la fel și referințele la drama de dans britanic din 2000, Billy Elliot. Cu toate acestea, povestirea nu este consecventă și, mai des, întâmplările sau scenele nu au sens. Lucrurile se îmbunătățesc ușor pe măsură ce povestea se dezvoltă și, prin creditele finale, cineva se simte suficient de inspirat pentru a oferi filmului o a doua șansă.

La o a doua vizionare, lucrurile se îmbunătățesc (deși doar ușor) pe măsură ce unul este pregătit pentru natura artistică a filmului, astfel încât unele scene precum deschiderea (un băiat tânăr dansând pe stradă) încep să se simtă foarte bine aranjate și împușcate. Întrucât dezvoltarea personajelor este destul de slabă, re-vizionarea filmului înarmat cu toate cunoștințele de la prima vizionare, ajută spectatorul să înțeleagă unele dintre motivele din spatele acțiunilor personajelor, deci personalitățile lor. Cu toate acestea, unele lucruri încă nu au sens, cum ar fi copiii fără adăpost care arată ca modele Benetton. Acest lucru nu sună adevărat, rănind autenticitatea poveștii.

Ceea ce povestea îi lipsește din punct de vedere al originalității și al execuției (o mamă moartă, un tată care nu acceptă inspirațiile artistice ale fiului său, o competiție), o alcătuiește cu scene de dans bune și actoria de ansamblu a lui Colin Critchley în rolul celor doisprezece -Aaron de vârstă – protagonistul central al filmului.
Breaking Brooklyn este distractiv de urmărit și nu plictisește, totuși, nu trebuie să ținem cont de o mulțime de orificii și probleme de cronologie.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 37m 2018 301 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • JetloadRomana - HD
  • HqqRomana - HD
Informatie
Actori
Background

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar