Brahms: The Boy II (2020) online subtitrat

Brahms: The Boy II
Brahms: The Boy II (2020)

Primul film a fost în esență o înșelăciune modest inteligentă, convingându-i pe spectatori că era un film despre o păpușă posedată și apoi răsucea acea narațiune în scenele finale. Povestea unei femei care avea sarcina să aibă grijă de o păpușă ca și cum ar fi un băiat adevărat și a devenit convinsă că este reală doar să constate că există un bărbat care trăiește în zid, avea cel puțin un pic de narațiune simplă împingere în comparație cu locurile fără sens pe care „Brahms: The Boy II” ajunge. Este aproape ca și cum cineva ar fi început proiectul întrebând „Cum ne putem înnebuni decât finalul primului film?” Și apoi am lucrat înapoi de acolo.

Din păcate, chiar și punerea acestei întrebări face ca „Brahms” să pară mult mai distractiv decât este de fapt. Adevărul este că încalcă o regulă cardinală a filmului de gen, care este că, dacă filmul tău nu va avea mult sens, cel puțin trebuie să fie distractiv. Un film atât de plictisitor care nu coade deloc narativ este doar îngrozitor. Și cel mai rău lucru este că există un punct în actul final atunci când se simte ca „Brahms” ar fi putut deveni filmul nebun de care avea nevoie pentru a fi cel puțin memorabil, dar apoi nu mai ajunge decât la unul dintre acele non-finaluri enervante care face ca mai puțin simț decât prostiile care l-au precedat.

Oricum, înapoi la poveste. După o invazie acasă filmată oribil, o mamă ( Katie Holmes ), soțul ei ( Owain Yeoman ) și fiul lor Jude ( Christopher Convery) mutați-vă într-o proprietate de țară care va fi familiară fanilor originalului. De fapt, ei se mută într-o casă de oaspeți pe terenul acelei proprietăți, care este doar una dintre multele decizii proaste aici, deoarece, deși decorul a fost de fapt un element eficient al primului film, nu veți avea un astfel de noroc aici. În prima zi acolo, Jude găsește păpușa cunoscută sub numele de Brahms îngropată în pădure – întotdeauna un semn bun atunci când copilul tău găsește o păpușă înfiorătoare îngropată cu hainele ei într-un sicriu în pădurile înfiorătoare. Dar mama se joacă. Și din cauza traumei atacului asupra mamei sale la care a asistat, Jude a devenit mut și Brahms pare să-l deschidă. Și, eventual, să-l înnebunească!

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 26m 2020 506 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • WaawRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar