Bounce - Schimb de vieți (2000) online subtitrat

Bounce
Bounce – Schimb de vieți (2000)

„Bounce” începe cu zboruri întârziate la O’Hare. Un tip îi dă altui permis de îmbarcare, avionul se prăbușește, celălalt moare. Supraviețuitorul este Buddy ( Ben Affleck ), un director de publicitate alcoolic din Los Angeles, al cărui hohote acum scapă de sub control, până când se alătură Alcoolicilor Anonimi și constată că unul dintre cei 12 pași implică repararea celor pe care i-a rănit cu băutul său. Așa că îi plătește lui Abby ( Gwyneth Paltrow ), văduva bărbatului care a murit în accident.

Strict vorbind, Buddy nu are nicio modificare. Îi făcea celuilalt tip o favoare. Nu a fost vina lui că zborul s-a prăbușit. Dar el îl urmărește pe Abby, descoperă că este agent imobiliar și îi aranjează să primească un comision pentru o clădire pe care agenția lui avea să o cumpere oricum. Apoi îl roagă la un joc Dodgers și, înainte să știi, sunt îndrăgostiți și se leagă de copiii ei.

Problema, desigur, este că el nu i-a spus că este responsabil într-un mod cosmic și fatal pentru moartea soțului ei. Vrea să spună, dar îl amână. Iubitorii cu secrete nespuse sunt o situație de film familiară, văzută la începutul acestui an în „Întoarce-te la mine”, când Minnie Driver nu-i poate spune lui David Duchovny că inima răposatului său soție a fost transplantată în pieptul ei.

„Bounce” se îndreaptă spre o mare scenă revelațională, desigur, și atunci când vine vorba, trebuie să fie perfect direcționată și bine acționată, deoarece ambii actori sunt pe gheață subțire. Momentul adevărului din „Bounce” nu este chiar corect. Revelația întârzie câteva scene dincolo de locul ei natural din film și devenim neliniștiți; ne bucurăm de suspans până la un punct. Buddy își umezește buzele, își curăță gâtul și tușește nervos și încă nu-i spune lui Abby și începe să simtă că filmul se joacă cu noi.

Au existat indicii că secretul nu poate fi dezvăluit verbal. S-a făcut o casetă video la aeroport și, pentru că toate elementele de recuzită sunt aduse pe scenă dintr-un motiv, știm mai devreme sau mai târziu că banda, care îl arată pe Buddy cu tipul mort, va fi văzută din nou. Gândind înainte, am început să mă întreb cum va folosi regizorul Don Roos caseta. Am ghicit că poate înainte ca Abby să aibă șansa să se uite la casetă, cei doi vor împărtăși un moment de tandrețe și apoi unul dintre copii ar fi introdus caseta în VCR și adevărul ar începe să se joace, neobservat la început, în fundal . Puneți în scenă corect acest lucru și este posibil să aveți una dintre acele scene pe care publicul le amintește de mult timp.

În mod incredibil, Roos îl ține pe Abby în scenă pentru momentul revelației. Nu o vedem când află adevărul și nu este acolo când vede caseta. Ce ocazie ratată. „Bounce” are un set puternic, o interpretare bună, un dialog inteligent și personaje atractive, dar își pierde drumul în tehnică. În filmele cu această structură de poveste, totul depinde de momentul precis al întârzierii și al revelației, iar „Bounce” ratează. Nu cu mult, ci cu suficient.

Oricum mi-a plăcut filmul. Mi-a plăcut din cauza modului convingător în care a început relația. Și pentru că secretarul homosexual al lui Buddy ( Johnny Galecki ) nu se teme să-i vorbească – despre alcoolism și Abby. Și din cauza modului în care Buddy s-a apropiat de copii. Și pentru că Paltrow își scade frumusețea și devine o văduvă convingătoare. Și pentru că am vrut să devină iubiți, ceea ce înseamnă că m-au vândut pe ei înșiși.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 1,00 din 5)
Încarc...

1h 46m 2000 1.117 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • WaawRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar