Booty Call - Goana dupa sex (1997) online subtitrat

Booty Call
Booty Call – Goana dupa sex (1997)

Bunz si Rushon sunt prieteni la catarama si asteapta cu nerabdare sa se intalneasca cu cele doua doamne care le-au cucerit inimile, Lysterine si Nikki. Dupa doua luni in care au iesit impreuna in oras, Nikki si Rushon sunt impinsi de la spate de cei doi prieteni ai lor sa petreaca o noapte romantica impreuna, dar nici unul din ei nu are curajul sa faca primul pas.

Într-o lume în care vulgaritatea este noul standard internațional, în care vorbirea de zi cu zi constă în totalitate din lucruri pe care nu le-ai dori bunicii tale să audă, „Booty Call” reprezintă totuși un fel de descoperire. Aceasta este cea mai rară comedie sexuală pe care mi-o amintesc- – un fel de „Casa de animale este brută.” „Am râs? Sigur. Am povestit câteva dintre episoadele mai incredibile prietenilor? Pariați. Filmul este bun? Bunătatea are vreo legătură cu asta? Plec din filme de genul acesta dorind ca părinții mei să mă fi trimis la mai multe concerte în loc să mă lase să citesc revista Mad. Sunt uimit de unele lucruri despre care râd. Dar râde că o fac.

Acțiunea urmează două cupluri la o dublă întâlnire. Rushon și Nikki ( Tommy Davidson și Tamala Jones ) se întâlnesc de ceva vreme. Rushon îl face pe Nikki să-l stabilească pe prietenul său Bunz ( Jamie Foxx ) cu vecina ei din toată sala, Lysterine ( Vivica Fox ). Lysterine („Asta e scris cu un ‘y,’ nu cu un ‘i’ ‘), la început nu este fermecată de temutul Bunz („ Că prostul cu capul de tarantula arată ca Predator ”).

Dar prietena ei o vorbește să vină seara. Este o noapte lungă și foarte aglomerată (MPAA, de obicei subestimată, notează „sexualitatea non-stop, inclusiv dialogul legat de sex și umorul grosolan și limbajul puternic”). Pe parcursul său, ambele cupluri dezvăluie un mare entuziasm pentru sex, dar scenele de sex nu sunt detaliate.

Ei bine, sunt detaliate, în regulă, dar nu despre sex – detaliile sunt în dificultăți, rafinamente și ceea ce nu merge bine sau uneori chiar corect.

Luați în considerare, de exemplu, operațiunea particulară a lui Lysterine. Îi place să facă sex în timp ce partenerul ei face o imitație a lui Jesse Jackson, iar Bunz este fericit să oblige cu evidențierea din mai multe discursuri. (Pentru joc, se răcește cu Bill Cosby .) Lysterine se află, de asemenea, în diverse instrumente, recuzite și costume. Există momente, când intră în dormitor, că Bunz pare un bărbat pe cale să facă un examen proctoscopic.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 19m 1997 585 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • WaawRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar