Booksmart - Examen de (i)maturitate (2019) online subtitrat

Booksmart
Booksmart – Examen de (i)maturitate (2019)

Debutul electric al filmului Olivia Wilde , „Booksmart”, este o comedie stelară de liceu cu o distribuție A +, un scenariu genial încărcat de dialog ingenios, cinematografie atrăgătoare, editare rapidă și coloană sonoră dansabilă. Cel mai important, este incredibil de distractiv să te uiți din nou și din nou. În timp ce omagiază comediile pentru adolescenți care au venit înainte, „Booksmart” se diferențiază de personajele din centrul său. Molly ( Beanie Feldstein ), un viermier de tip A obsedat să fie vârful clasei sale, și cea mai bună prietenă a ei Amy ( Kaitlyn Dever)), o activistă feministă mai liniștită, dacă nu mai puțin condusă, a muncit din greu pentru a intra în colegii bune. Când Molly află că colegii lor de clasă mai puțin studiați au ajuns și în aceleași școli de prestigiu, aceasta îi spulbește înțelegerea lumii. În loc să se bucure de obișnuita noapte liniștită în interior, Molly o convinge pe Amy să se îmbrace – vor merge la petrecere cel puțin o dată înainte să treacă peste acea etapă de absolvire.

După ce a câștigat câteva videoclipuri și scurtmetraje muzicale, Wilde a înflorit într-un cineast cu drepturi depline, cu stil și voce de rezervă. Simțul umorului ei strălucește prin fiecare situație ridicolă, cu un vizme ascuțit sau cu un gag vizual, fie că ar fi distractiv la o plimbare pufoasă a unui copil bogat, cu o carte de înmatriculare citind „FUK BOI” sau existența lui Gigi ( Billie Lourd ), un personaj cel mai bun. și-a amintit pentru antichitățile sale sălbatice nepromovate, abilitatea misterioasă de a apărea la toate petrecerile nopții și vibrația ei „mișto de fată plecată excentric”. Wilde se distrează, de asemenea, pe tropele muzicale de la Hollywood și creează o halucinație de droguri stop motion, care este aproape prea bizară pentru a descrie. Este mai bine dacă doar te uiți și râzi.

Fundalul actoricesc al lui Wilde a ajutat la conducerea distribuției să ofere atât spectacole minunate, cât și emoționante emoționante. Mergem pe culmile și valorile minime ale Odiseei lui Molly și Amy prin Los Angeles la viteze marcante, dar nimic nu se simte pierdut. Înțelegem prietenia lor profundă, la fel ca cei doi cei mai buni prieteni din centrul „ Superbadului ” din 2007 . Se tachinează reciproc, își au propriul limbaj comun, cum ar fi să folosească numele Malala pentru a-și cere ajutorul reciproc, iar ritualurile ca niște îmbrăcăminte reciproce. De obicei, atât de multe nume dintr-un scenariu ar fi un motiv de îngrijorare, dar contribuțiile lui Susanna Fogel , Emily Halpern și Sarah Haskins și un proiect final al recentului scrib de succes Katie Silberman(„Nu este romantic”, „Set it up ”) nu dezamăgește.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 42m 2019 363 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • WaawRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar