Boogeyman - Omul Negru (2005) online subtitrat

Boogeyman
Boogeyman – Omul Negru (2005)

Chiar daca Tim Jensen (Barry Watson) este un editor de succes si are o prietena frumoasa (Tory Mussett), copilaria sa continua sa-l urmareasca.
Cand avea numai opt ani, Tim a vazut cum tatal sau a fost mancat de catre Boogeyman, sau cel putin asa isi aminteste.
Bineinteles ca nimeni nu l-a crezut atunci – nici chiar mama sa (Lucy Lawless), care a murit de curand.
Urmarit de remuscari pentru ca nu a fost acolo sa isi ia ramas bun, Tim se hotaraste sa petreaca o noapte in casa parintesca pentru a se confrunta cu Boogeyman odata pentru totdeauna.
Dar inainte de aceasta se intalneste cu o veche prietena, Kate (Emily Deschanel) si cu o fata care detine un secret intunecat.

O groază supranaturală regizată de Stephen T. Kay și cu Barry Watson, Emily Deschanel, Skye McCole Bartusiak și Lucy Lawless. Boogeyman este un film prost, dar frustrant nu începe așa. De fapt, deschiderea sa este înșelător înfiorătoare, deoarece un tânăr numit Tim îl vede pe tatăl său prins de Boogeyman. Ceva doar cu câteva momente înainte ca tatăl său să fi insistat nu era real. Este o introducere captivantă și destul de tensionată, care este complet uitată odată cu rularea creditelor.

Mulți ani mai târziu, Tim (Barry Watson) încearcă să-și ducă viața pe drum. Vedem că încă crede că Boogeyman a fost real, chiar dacă toți ceilalți din viața lui cred că tatăl său tocmai a fugit asupra lui.
În timp ce stă la casa părinților prietenei sale, Tim are o premoniție despre mama sa bolnavă. Primul dintre multe momente de clisee sperie și groază, pe care filmul le va arunca. După visul său înspăimântător, Tim primește un apel telefonic de la unchiul său, în care îl informează că mama lui a murit.

El merge la înmormântarea devastată de faptul că temerile lui de Boogeyman l-au ținut departe, așa că decide să-și petreacă noaptea la casa sa din copilărie, pentru a-și înfrunta temerile. Din păcate pentru Tim aceste temeri sunt pe cale să devină realitate.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 29m 2005 628 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • WaawRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar