Boogeyman 3 - Omul negru 3 (2008) online subtitrat

Boogeyman 3
Boogeyman 3 – Omul negru 3 (2008)

Dupa ce este martora la asa-zisa sinucidere a unei colege de camera, o studenta devine obsedata de supranatural intrand intr-o serie de evenimente horifice care o conving ca Omul Negru exista cu adevarat…
Revenind la stilul supranatural al originalului, Sarah (Cahill) este studentă la un colegiu unde face și o emisiune radio. Atunci când este în aer, este o mătușă agonică de fel, care ajută cu despărțirile etc. Meseria ei este ușoară până când primește un apel de la prietena ei, Audrey (Nikki Sanderson) care vorbește despre faptul că Boogeyman este real. Îngrijorată că ar putea să își ducă propria viață, se grăbește să ajute doar să-l găsească pe Boogeyman care îl sugrumă pe Audrey.
Din păcate pentru Sarah, când ajung alții, se pare că Audrey s-a spânzurat.
După ce a citit jurnalul lui Audrey, Sarah devine convinsă că Boogeyman este real, dar nimeni, inclusiv iubitul ei, David (Hittinger) nu o crede. Evident.

Când alții din căminul ei de facultate încep să dispară, relațiile lui Sarah cu Boogeyman devin din ce în ce mai intense. Ea începe să aibă viziuni asupra tuturor celor din cămin fiind ucisă de ființa supranaturală. Necunoscută cum să o oprească, ea își dă seama că legenda monstrului se răspândește și își hrănește puterea. Trebuie să înceteze oamenii să creadă în asta, dar este deja prea târziu?
O poveste solidă este un lucru și Boogeyman 3 are asta. Totuși, acolo unde excelează cu adevărat, unde își pune amprenta cu efectele sale. În mare parte practic, sângele și scurgerea care sunt aruncate aici sunt lucruri palpitante, iar eventuala răsplată sângeroasă face ca începutul lent să fie valabil. O scenă particulară vede o toaletă inundată cu sânge care se revarsă din mașinile de spălat. Arata grozav.
Credite în cazul în care creditul este datorat, nu tratează problemele pe care le are filmul. Anume personajele uitabile și unele dintre actorii dodgy. Erin Cahill nu este problema, este decentă și caracterul ei este de crezut, dar este despre asta. Alții par să meargă în somn prin rolurile lor, ducând un dialog plictisitor în mod monoton. Cel mai rău vinovat este Tobin Bell, care are doar un rol minor, dar amenință să-i lase pe telespectatori să doarmă când vorbește.

Scenele finale sunt de asemenea dezamăgitoare. În timp ce finalul este destul de previzibil, modul în care povestea se înfășoară este perfect bine. Apoi refuză să se încheie, în loc să se ducă la un ultim moment de speriere care se încadrează foarte plat.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

1h 34m 2008 1.179 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • WaawRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar