Boogeyman 2 - Omul negru 2 (2007) online subtitrat

Boogeyman 2
Boogeyman 2 – Omul negru 2 (2007)

Mică fiind, Laura a forțată să privească împreună cu fratele ei mai mare, Henry, cum părinții lor au fost ucisi de Boogeyman (Omul negru). Laura a crescut cu o groaznică teamă de locurile întunecate. Pentru a scăpa de această obsesie față de Boogeyman, tânăra se internează într-o clinică de reabilitare unde stătuse și fratele ei, câțiva ani. Ajunsă acolo, Laura are o mare surpriză după mulți ani…

Laura și fratele ei Henry își văd părinții uciși de ceea ce ei cred că este Boogeyman. Le dăunează celor doi copii pe termen lung, deoarece povestea începe în mod corespunzător cu ei ca adulți. Henry și-a petrecut timp în terapia de grup și s-a îmbunătățit până la stadiul în care caută să se mute în LA și să se apuce de muncă.

Laura este supărată că se va îndepărta, așa că se va încheia cu sesiunile de terapie de grup în timp ce Henry pleacă. Întâlnește un grup de oameni care suferă de o serie de probleme precum agorafobia și bulimia. Toate problemele grave tratate foarte slab din cauza cât de improbabil este fiecare personaj. Atunci când decesele încep să apară pe mâna unei figuri cu glugă, fiecare pare să se învârtă în jurul temerilor lor individuale. Nu că vă pasă, deoarece personajele sunt atât de plate.

Chiar și Laura (Danielle Savre) este mai enervantă decât simpatică, un pas greșit, având în vedere că ea este conducerea. Nu se datorează actului, majoritatea se descurcă destul de bine, ci mai degrabă scrierea neoriginală. Nu va fi nevoie de un geniu pentru a afla că acesta nu este o groază supranaturală și că cineva se află în spatele măștii. De asemenea, nu va fi nevoie să aflați doar cine este responsabil. Asta face ca marele să dezvăluie extrem de dezamăgitor dacă ai reușit să ajungi atât de departe.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 1,00 din 5)
Încarc...

1h 33m 2007 1.024 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • WaawRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

1 Comentariu "Boogeyman 2 – Omul negru 2 (2007)"

Avatar

Avatar
Vizitator
Anonim
4 months 26 days ago

super

Avatar