Boi (2019) online subtitrat

Boi
Boi (2019)

Ca și protagonistul său eponim, thrillerul misterios în limba spaniolă (ocazional în limba engleză) Boi este un operator lin, dar defectuos. Făcând un semn distinctiv asupra genului neo-noir, acum nebulos, trăsătura de proaspăt a lui Jorge M. Fontana este un studiu cu caracter semi-șlefuit al unui tânăr deținut prizonier prin propriile lipsuri creative și calități romantice. La început, se pare că acest film Netflix cedează falimentului stil-peste-substanțe vechi – vârstnic, dar nu reușește să transmită tensiunile existențiale în cadrul acestui tânăr necontenit. La o inspecție mai atentă, vedem că adâncurile ascunse se ascund sub furnirul lucios al lui Boi .

La Barcelona, ​​aspirantul autor Boi (Bernat Quintana) acceptă o meserie ca șofer. În timp ce aștepta neurotic un apel din partea prietenei însărcinate, Anna (Miranda Gas) – pe care a răbufnit-o stupid înainte de a se retrage în apartamentul mătușii sale – ceva din 20 primește primul său concert. Sarcinând să strângă doi enigmatici executați din Singapore de la aeroport, nu știe prea mult că problemele sunt în așteptare.

În timp ce Boi alunecă în jurul orașului într-un Beemer strălucitor, distras de nenumăratele sale neliniști, este greu să nu sângerezi pentru sufletul sărac. Luându-l mult dincolo de chemarea datoriei, Fontana îl trage pe tip într-un loc strâns după altul, iar noi ne rugăm cu disperare să-l scoată din cealaltă parte. Totuși, este bine să scorți furaje – atât pentru el, cât și pentru mine. Fiecare nor! Mulțumită talentelor lui Quintana și scenariului economic pe care l-a pus pe mâna sa, avem un avantaj care merită să investim și unul dintre cele mai bune filme în limba străină ale platformei de streaming până în prezent. După ce a prăjit recent Stuber – o comedie abisală despre un polițist care îi coacționează pe șoferul Uber într-o căutare a justiției de către Madcap – este plăcut să campionăm un film în continuare care va parcurge întreaga rută a șoferului-pasager.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 51m 2019 272 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • WaawRomana - HD
  • HqqRomana - HD
Informatie
Actori
Background

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar