Body Cam (2020) online subtitrat

Body Cam
Body Cam (2020)

Un polițist ( Ian Casselberry ) trage deasupra unei autoutilitare fără farfurii într-o noapte ploioasă din LA. Există o tensiune crescută în aerul Orașului Îngerilor, din cauza violenței recente dintre poliție și cetățenii pe care trebuie să îi protejeze. Polițistul îi porunce șoferului să iasă din mașină și poate simți că ceva este foarte greșit. O femeie tremurătoare și înspăimântată ( Anika Noni Rose , care merită atât de bine decât această non-parte) apare și polițistul zboară în aer.

Un flashback care ne revine la scena autoutilitarei ne introduce pe adevărații noștri protagoniști – Renee ( Mary J. Blige ) și Danny ( Nat Wolff ). Desigur, Renee revine la forță după ceva timp în deplasare din cauza traumatismelor, iar Danny este suficient de tânără pentru a fi numit noul tip, chiar dacă nu este într-adevăr. Ambele sunt trăsături de caractere bidimensionale concepute pentru a oferi un pic de profunzime scenariului, dar în cele din urmă se simt ieftine și generice. Chiar și dinamica rasială și de gen a lui Renee se simte extrem de neexplorat și ar fi putut adăuga un strat de comentarii sociale foarte necesare.

Renee și Danny vin la fața locului împreună cu colegul lor, după fapt și descoperă carnagiul. Un coleg de poliție a fost ucis cu brutalitate și Renee vede ceva supranatural pe filmarea camerei de bord, chiar înainte să dispară pentru totdeauna. Desigur, Renee va fi singura care știe adevărul, deoarece o forță își face drum prin, bine, forță, curățând niște polițiști murdari în moduri care să-l facă pe Candyman să trântească. Actorii de personaje de încredere precum David Warshofsky și David Zayas completează distribuția, dar aceasta este într-adevăr doar o piesă despre Mary J. Blige care privește prin încăperile întunecate cu lanterna ei pentru ceea ce pare a fi pentru totdeauna.

„Body Cam” are o problemă fatală de stimulare. Există secvențe de explorare prin lanternă care simt că nu se vor termina niciodată, în care tensiunea se transformă în plictiseală. Iar Blige, o actriță excelentă în „ Mudbound ”, este pur și simplu slab regizată aici. Este singura modalitate de a o explica. Este capabilă de emoție și profunzime deosebită, dar pare uneori pe jumătate adormită, abia interesată de filmul pe care îl face. O parte a problemei este dialogul minuscul care sună ca și cum a fost scos dintr-un manual de clișee pentru filmul polițistului. În acest film nu există o singură scenă de interacțiune de personaje credibile.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 36m 2020 281 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • WaawRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar