Blunt Force Trauma - Impact mortal (2015) online subtitrat

Blunt Force Trauma
Blunt Force Trauma – Impact mortal (2015)

Blunt Force Trauma subtitrat in romana calcă pe urmele lui John (Ryan Kwanten) și Colt (Freida Pinto), doi pistolari și uneori iubitori, pe călătorii paralele, dar foarte diferite, printr-o cultură de dueluri subterane. Ca și cum ar fi un Club de lupta cu arme, in care participanții se confruntă, deși cu vestă antiglonț.

Ken Sanzel, cineastul polițist transformat în poliție, devine metafizic cu privire la armele din Trauma Blunt Force , inventând un sport fictiv în care gloanțele pot ucide fără să pătrundă chiar în piele. Împerecheând doi practicanți pentru o călătorie rutieră, în care unul caută răzbunare, iar celălalt aspiră să învingă un campion evaziv, filmul este mai plin de spirit decât vital, aruncând unele dintre loviturile sale încorporate în favoarea răsfățării naturii violenței. True Blood lui Ryan Kwanten poate fi Gunslinger central al PIC, dar Mickey Rourke este principala sursă de carisma ciudat -. Deși unul evaziv, nu a mai văzut până la 80 minute în perspectivele comerciale sunt date iffy ambivalență filmului despre satisfacerea așteptărilor de gen.

Kwanten este John, care călătorește în America de Sud implicând (în mare parte) lupte umane neletale: Doi concurenți intră într-o arenă purtând veste rezistente la gloanțe, apoi fiecare trage torsul celuilalt până când unul dintre ei nu mai poate sta în cercul său desemnat. (E un „defect” dacă lovești accidental pe adversarul tău, în cazul în care vesta nu-l acoperă.) Oricât de mult este sensul jocului, Sanzel și designerii săi îl privesc viu, arătând modul în care detaliile și ritualurile sale fizice se schimbă de la un singur loc în Următor →.

Majoritatea țărilor au interzis jocul, de unde și grupul internațional de jucători care vânează un meci ilicit după altul aici, pariază orice își pot permite. John, lipsit de carism, se împerechează cu un jucător numit Colt ( Freida Pinto , muncind foarte mult pentru a arăta ca un pui dur care aparține acestei companii). Are o mașină și are nevoie de ajutorul lui pentru a găsi un jucător care și-a ucis fratele. Între timp, John încearcă să câștige o luptă cu Zorringer (Rourke), un luptător legendar care acum rămâne într-o zonă îndepărtată și îi lasă pe cei mai buni să vină să tragă la el. (De ce ar face acest lucru, în loc să accepte toți venitorii și să ia banii ușori, este o idee a oricui.)

Un efect convenabil al faptului că John trebuie să aștepte să-l întâlnească pe Zorringer este faptul că el are timp să se culce Colt. Dar relația lor de călătorie rutieră este dure, nu este fierbinte, scena ei cea mai intimă din punct de vedere fizic, un „timp necesar pentru ca noi să ne împușcăm unii pe alții” în față, care, din păcate, este un nereușit dramatic. Fiecare actor primește un singur monolog obligatoriu despre sensul acestui mod de viață al mizelor mari, iar pe parcurs ni se spune că chiar și câștigul te poate ucide: Colt îi explică lui Ioan că impactul unei gloanțe de mare calibru provoacă valuri de șoc. prin corp și poate distruge organele interne.

Sanzel se dublează de solemnitate odată cu sosirea lui Rourke (care a avut grijă clar de propriul păr și garderobă). El și John au o putere introductivă în care doar papagalul lui Zorringer este martor al preambulului zen-master-ish al unui duel care „nu este vorba despre miză”, ci „un moment de formă și de har”. De asemenea, e să aruncăm deoparte Kevlarul și să facem lucruri cu pieptul dezbrăcat, învățăm – să facem tot ce necăjesc asupra forței contagioase a unui tip de gloanță care nu pătrunde.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 32m 2015 377 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • WaawRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar