Blue Jay (2016) online subtitrat

Blue Jay
Blue Jay (2016)

Foştii îndrăgostiţi ai şcolii, Jim (Mark Duplass) şi Amanda (Sarah Paulson) nu şi-au mai vorbit de mai mult de 20 de ani, dar din întâmplare s-au întâlnit într-un magazin alimentar în oraşul lor natal din munţi, Crestline, California. Mama lui Jim a murit iar el este aici pentru a-i vinde casa. Amanda îşi vizitează sora gravidă. Încep să discute între ei la o cafea, apoi la o bere şi jeleuri. Înainte să-şi dea seama ajunseseră în casa mamei lui Jim, unde îşi amintesc lucruri din trecut. Vieţile lui Jim şi Amanda au pornit în direcţii diferite şi totuşi ei sunt aici reîntâlnindu-se ca şi cum nimic nu s-ar întâmplat.

Jim ( Mark Duplass ) a venit acasă pentru a avea grijă de casa mamei sale după trecerea ei. În mod clar, el are și alte probleme, iar Duplass este excelent în surprinderea subtilă a unui bărbat care apare adesea în pragul lacrimilor. Când iubita lui Amanda ( Sarah Paulson ), acasă pentru că sora ei este pe punctul de a avea un copil, fuge în Jim la magazinul alimentar, ea simte și o subcurentă de tristețe. Poate de aceea ea este de acord să ia o cafea cu el și apoi să se întoarcă la el acasă să bea, să se joace, să râdă și să vorbească despre viața lor. El are nevoie de un prieten și erau mai mult decât prieteni. În casa copilăriei sale, găsesc scrisori de dragoste vechi și casete pe care le-au făcut împreună. Într-o înregistrare, ei joacă 20 de anianiversarea nuntii. Să fii capabil să asculți o versiune adolescentă care te prefaci că ai vârsta pe care o ai acum sună absolut îngrozitor pentru mine.

După ce am ascultat acea casetă, dinamica oarecum tensionată dintre Jim și Amanda se înmoaie. Aceștia decid să joace din nou, prefacându-se că sunt un cuplu căsătorit care sărbătorește cina. Dansează la Annie Lennox. Vorbesc despre viața lor și problemele lor. Într-un anumit sens, aceștia sunt încă acei copii dulce romantici, dar slujbele și familiile și alte capricii de vârstă adultă tocmai au intrat în cale. Aceștia acționează neobișnuit, aproape prea mult, dar actorii îi fac credincioși faptul că acționează din nou ca adolescenți.

Există atât de multe detalii minunate în opera de actorie, în special de Paulson, care a fost atât de drastic diferit în rolul ei câștigător de Emmy în „The People v. OJ Simpson”, încât toți cei care au văzut asta ar trebui să urmărească acest lucru doar pentru a-i vedea gama remarcabilă. Aspectul ei pe Amanda conține atât de multe straturi subtile. Există o scenă la începutul lor în casa lui Jim, în care ea doar râde și își mută corpul mereu atât de ușor în al său, oferind un confort prin limbajul corporal, un instrument subutilizat al actorului modern. „Blue Jay” este, desigur, o piesă bazată pe dialog, dar funcționează din cauza a ceea ce nu s-a spus verbal și a ceea ce obținem dintr-o privire a lui Duplass sau a unui râs de la Paulson. Amândoi sunt fantastici aici, în special ea. Este una dintre spectacolele mele preferate ale actriței din an.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 20m 2016 340 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • MixdropRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar