Bloodshot (2020) online subtitrat

Bloodshot
Bloodshot (2020)

Fanii lui Vin Diesel care nu pot aștepta următoarea tranșă a seriei de telenovelă „Fast and Furious” se pot rezolva la „Bloodshot”, o adaptare la benzi desenate care este la fel de mare un stickler despre „familie”, dar mult mai puțin satisfăcătoare decât chiar și cele mai grave filme ale francizei „Fast”. Familia în cauză este soția lui Ray Garrison (Diesel), care este pusă în pericol de soldatul mercenar al soției sale. Acum, dacă vrei să intri în actorul de știință al regizorului Dave Wilson la fel de orb precum mine, ieșește acum această recenzie. Dacă dorești o idee despre ce te afli, lasă-mă să te las cu câteva fraze pe care le-ai fi întâlnit dacă te-ai fi blocat în jurul: „ Soldat universal” , „cucarachas robotice”, „abuz de cădere a acului din capii vorbitoare” și „Extragere flagrantă”.

Chiar dacă „Bloodshot” este o adaptare a unei benzi desenate (necitite de mine), scenariștii Jeff Wadlow și Eric Heisserer își iau semne și detaliile complotului dintr-o mulțime de filme mult mai bune din acest gen. Filme precum „ Terminator 2: Judgment Day ”, „Robocop” și „Total Recall” sunt aruncate într-un blender, iar rezultatele diluate, fără aromă, vă lasă agitat pentru ingredientele originale. Influența cea mai vizibilă este „Universal Soldier”, un film care împărtășește atât de multe elemente de complot, încât „Bloodshot” poate fi clasificat ca un flagrant rip-off. Filmul respectiv a născut trei secvențe; Nu pot decât să sper că sângele „Bloodshot” se termină aici.

Adăugând insultă la vătămare, scenariștii fac acel lucru meta-defensiv care mă conduce pe peretele blestemat, unde au personaje care recunosc „hei, smulgem acest film special” și „hee-hee-hee! Nu sunt aceste trope de gen pe care le folosim cu adevărat mut și obosit? ” Există o asemenea nesimțire și lașitate pasiv-agresivă în această abordare; fie invită publicul să se simtă superior materialului, fie că este mai rău, recunoaște că producătorii știu că călătoresc cu un produs inferior consumatorului și cred că sunteți fraier pentru cumpărarea acestuia. Am mai mult respect pentru un film care alunecă torpilele, se angajează pe deplin cu nebunia lui și se stinge în flăcări decât unul care intenționează să ia foc ca o măsură de precauție.

La fel, și aici există spoileri: „Bloodshot” începe cu Garrison care se întoarce acasă după o misiune de succes. Petrece o noapte romantică alături de soția sa, Gina (Tallulah Riley), înainte de a fi îmbătați de hoți, angajați de Martin Ax ( Toby Kebbell ). Axa este o lucrare neplăcută, cu o serie sadică – cu alte cuvinte, răufăcătorul tău tipic de acțiune. Îndepărtându-și o garnizoană legată, își îmbrăcă o haină neplăcută și dansează „Psycho Killer”. Răspunzând la acest abuz de picături de ac la The Talking Heads, am scris „Psycho Killer”? ÎNTR-ADEVĂR?!” în blocul meu de note. Zece secunde mai târziu, am scris sub asta, „OK, sunt jos”. Mai târziu, răufăcătorul piesei, dr. Emil Harting ( Guy Pearce) face un comentariu nemaipomenit despre modul în care filmul folosește melodia și cât de prost este. Este ca și cum cineastii ar fi anticipat răspunsul meu inițial, dar nu aveau nici o credință că în cele din urmă mi-aș cumpăra ideea și să merg mai departe.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

1h 50m 2020 643 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • MixdropRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar