Blood Father (2016) online subtitrat

Blood Father
Blood Father (2016)

Un fost pușcăriaș, John Link (Mel Gibson), vrea să reia legătura cu fiica lui rebelă de 17 ani și află că niște traficanți de droguri sunt pe urmele ei și intenționează să o ucidă.
Nu trebuie să reafirm exploziile personale perpetuate de Gibson care, printre altele, și-au pus cariera într-un fel de purgatoriu. Pot deduce, totuși, că un adept casual al lui Gibson descoperind că în această săptămână el joacă un thriller de acțiune numit „Tată de sânge” ar putea deduce el însuși că Gibson își iese din purgatoriu pe traseul Nicolas Cage al filmărilor concepute și asamblate în grabă. -memorizare hack-up. Mă bucur să raportez că nu este cazul. Vizionându-vă la 88 de minute fără grăsime, „Tată de sânge”, regizat de Jean-François Richet (omul din spatele lui Vincent Cassel „Mesrine” epopee de gangster) este o expunere eficientă și plăcută a omului rău-încercat-a-merge-bun, care îi oferă lui Gibson o oportunitate largă de a-și flexa mușchiul de acum-oarecum zgârcit.

Filmul se deschide cu o lovitură a unei tinere din pliantul unei persoane dispărute, apoi se taie la o lovitură dintr-o bandă transportoare de pe piața cu amănuntul care mișcă o mulțime de cutii de gloanțe și, în sfârșit, un pachet de bulgă. Tânăra care cumpără lucrurile, Lydia ( Erin Moriarty ) este fata din pliant; când cere să i se adauge un pachet de Lămpi de cămilă la cumpărare, casierul îi cere dovada vârstei. Ia-l? Din fericire, aceasta este prima și ultima aventură a filmului în coy „Nu-i așa ‘Murica?” umor. Lydia livrează muniția către o mașină plină de prietenii ei umbriți, incluzând un Diego Luna înțepat , și pleacă într-o neplăcere destul de proastă.

Tăiat într-un prim plan al lui Gibson, cu fața foarte căptușită acoperită parțial de o barbă foarte plină, făcând o mărturisire într-o întâlnire AA. Fostul John de la Gibson, John Link este de doi ani sobru, are un sponsor vigilent pe nume Kirby ( William H. Macy ) și conduce un salon de tatuaje dintr-un trailer mare, într-un parc de remorci foarte puțin populat din California. Iar pe pluta de la intrarea remorcii este, da, acel fluturaș al persoanelor dispărute, cu poza tinerei Lydia pe ea. Deci știți cine va fi în celălalt capăt al liniei când sună telefonul.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 28m 2016 650 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • MixdropRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar