Blood and Money (2020) online subtitrat

Allagash
Blood and Money (2020)

Dacă numai „Sânge și bani” nu au fost întinși atât de subțiri. Mai multă dezvoltare a personajului, a suspansului și a complotului ar fi parcurs un drum lung până la crearea acestui stick la coaste cu dragoste de gen. Persoanele ticăloase sunt atât de plictisitoare și mut, încât abia se înregistrează. Antiheroul filmului, Jim Reed ( Tom Berenger)) este mai plin de carne, dar el este încă destul de plat. Propriile sale motivații rămân prea vagi ca noi să-l prindem. Când karma își joacă trucurile pe Reed, ar trebui să fim la fel de agravați ca și despre nefericirea lui. Până la urmă, încearcă să depășească și să depășească patru criminali violenți, totuși de fiecare dată când pune mâna pe o armă sau chiar cu un picior sus pe inamic, arma este goală și avantajul este pierdut temporar. Berenger blestemă efectiv zeii, urlând profanitatea în gol, în timp ce zâmbisem pe partea mea a ecranului. Aceste situații au inspirat mai mult un răspuns decât frustrările personajului său, deoarece empatia necesită trei dimensiuni, în timp ce schadenfreude are nevoie doar de una.

Și totuși, există idei – înfășurate și deduse – care arată că unele materiale și grijă au fost puse în acest material. De exemplu, am ajuns la concluzia că probabil motivul real pentru care răufăcătorii au fost atât de inutili a fost acela că prima persoană pe care Reed a scos-o a fost cea mai ascuțită unealtă din șopronul lor. Lăsați pe propriile dispozitive, sunt o mizerie fierbinte de greșeli și logică defectuoasă. Există o linie care sugerează că așa este, de fapt. În plus, din moment ce „Sânge și Bani” are loc în habitatul natural neîngrădit al Mainei de Nord, tonul său pare să imite codul dur de supraviețuire al celei mai potrivite naturii. Există un sentiment de pedeapsă al lui Dumnezeu din Vechiul Testament aici, unde plata păcatului este moartea, indiferent de cât de drăguț este un personaj.

Spre deosebire de Reed, personajul cel mai complicat – și cel mai frumos – aici este un veteran de război pe nume George ( Jimmy LeBlanc ). El este scris suficient de bine pentru a te face să te simți pentru el. Primele 30 de minute sunt dedicate vieții lui Reed și vânătorii sale pentru căprioare în mod izolat. Un fost veteran marin și de război, Reed îl întâlnește pe George la ceea ce presupun că este o întâlnire AA, apropiindu-se de el după ce George a rostit un discurs plictisitor despre încercarea de a reconcilia atrocitățile de război pe care le-a văzut și a făcut-o cu pacea pe care o caută cu disperare acasă. Reed vorbește cu George, iar tânărul își caută sfatul. Reed își dă seama că el și George au o legătură comună, soția lui George, Debbie ( Kristen Hager). Este femeia drăguță care așteaptă în fiecare zi Reed la cină. Îl vedem pe George prin descrierea căsătoriei sale înainte de a-l întâlni, ceea ce într-un fel îl echilibrează și îi oferă o anumită umanitate. Așadar, atunci când George devine mielul de sacrificiu al filmului datorită faptului că se află în locul nepotrivit la momentul nepotrivit, demisia lui poartă o adevărată înțepătură a filmului.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 29m 2020 260 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • WaawRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar