Blended - Din greșeală împreună (2014) online subtitrat

Blended
Blended – Din greșeală împreună (2014)

Cea mai șocantă revelație care a venit din cel mai recent film al lui Adam Sandler , „Blended”, nu are nimic de-a face cu vreo glumă grosolană sau cu gagul adolescentului, nu are nimic de-a face cu vărsăturile cu proiectile sau cu excrementele dezordonate sau copiii care se comportă în moduri nepotrivite de un râs ieftin.

Mai degrabă, este faptul că „Blended” nu este complet teribil. Adică, desigur, este teribil, dar un anumit nivel de grijă pare să fi fost luat aici în comparație cu numeroasele încercări ale lui Sandler de „comedie”.

Bara este atât de scăzută, oameni buni. Doar planează acolo deasupra solului.
Iată diferența principală dintre „Blended” și celelalte rezultate ale sale din ultimii câțiva ani, eforturi puse laolaltă, precum „ Just Go With It ”, „Jack și Jill”, „That’s My Boy” și filmele „ Grown Ups ”: Există un sentiment vag de consistență tonală. În timp ce atât de multe dintre filmele sale sunt doar niște feste nedumerite până la sfârșit, când se încalcă într-un sentimentalism fals și prost, există în „Blended” o autentică linie de suferință și perseverență familială. Un film decent ar putea fi de fapt îngropat aici undeva adânc, adânc. Lumea nu va ști niciodată.

Un alt element care face ca „Blended” să fie tolerabil este chimia ușoară a lui Sandler cu Drew Barrymore , co-starul său din „ The Wedding Singer ” din 1998 și „ 50 First Dates ” din 2004 . După toți acești ani, Barrymore are încă o prezență insolită pe ecran, iar ea și Sandler se bat joc între ei confortabil. (Regizorul „Blended”, Frank Coraci, de asemenea, i-a regizat împreună în „The Wedding Singer.”) Din nou, licăririle de posibilitate sunt evidente și sunt frustrante.

În esență, totuși, acesta este încă un alt exemplu al lui Sandler care folosește scuza de a face un film pentru a merge într-o vacanță fastuoasă cu prietenii săi. În „Just Go With It”, personajele au vizitat Hawaii. În „Jack și Jill”, escapadele au avut loc pe un vas de croazieră. Aici, Sandler, Barrymore & Co. călătoresc la luxoasa stațiune Sun City din Africa de Sud pentru o excursie adaptată noilor familii care se reunesc. Nu avem nici o idee despre cum sunt de fapt Africa (sau africani); în schimb, vedem rinoceri CGI exagerat de amoroși care se descurcă pentru a oferi o linie de pumn.

Modul în care ajung ei toți în Africa este rezultatul unei serii de artificii în scenariu de la Ivan Menchell și Clare Sera . Barrymore și Sandler au opusul unei întâlniri drăguțe într-o întâlnire teribilă. Lauren a lui Barrymore este mama susținătoare și divorțată a doi băieți; Jim al lui Sandler este tatăl văduv al nenorocitelor a trei fete. Continuă să se întâlnească unul cu celălalt în orașul lor liniștit și suburban – și ceartă – până când ajung în cele din urmă în aceeași stațiune africană, împărtășind aceleași apartamente cu toți cei cinci copii. Care sunt sansele?!

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 57m 2014 495 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • WaawRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar