Bleeding Heart - Inimă însângerată (2015) online subtitrat

Bleeding Heart
Bleeding Heart – Inimă însângerată (2015)

Bleeding Heart subtitrat in romana este o drama care o urmareste pe May (Jessica Biel), un instructor de yoga care a trăi o viață liniștită și curată, cu prietenul ei. Are probleme la menținerea echilibrului in viata ei care este afectată de sosirea lui Shiva (Zosia Mamet) sora ei biologică, care a pierduto cu ani în urmă. Shiva este o tânără fată nevinovată care lucrează în stradă și este prins într-o relație abuzivă. May se simte obligat să o salveze pe Shiva de viața ei nefericită, dar în timp ce luarea de măsuri pentru salvarea ei este tot mai departe de lumea liniștita și mai aproape de haosul profund a lui Shiva.

Jessica Biel și Zosia Mamet joacă disperați frați reuniți în drama filozofică de familie a lui Diane Bell
Seriozitatea intențiilor sale este bine afișată în filmul lui Diane Bell despre un instructor de yoga iubitor de pace, care își găsește valorile puternic testate după ce și-a întâlnit prima jumătate de soră biologică. În care joacă Jessica Biel și Zosia Mamet în rolurile centrale, Bleeding Heart poartă inima pe mânecă în explorarea sa serioasă a modului în care violența din lumea reală poate intrupa chiar și pe cele mai pacifiste idealuri. Dar, în ciuda abordării non-exploatative a subiectului său, filmul care primește premiera mondială la Tribeca Film Festival este prea schematic și evident pentru a avea impactul dorit.

Pe măsură ce povestea începe, May (Biel), care conduce un studio de yoga în stilul New Age împreună cu iubitul ei la fel de spiritual cu Dex ( Edi Gathegi ), tocmai a urmărit-o pe fratele ei de mult pierdut. Se dovedește a fi Shiva (Mamet) – numele nu este decât un exemplu al simbolismului cu mâna grea de pe afișaj – care, atunci când este întrebat de May ce face, răspunde: „Încerc să fac oamenii fericiți”.

Admițând că atinge acest obiectiv oferind masaje, Shiva se aruncă atunci când May o întreabă direct dacă este prostituată.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 20m 2015 347 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • MixdropRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar