Blast from the Past - Adolescentul atomic (1999) online subtitrat

Blast from the Past
Blast from the Past – Adolescentul atomic (1999)

Eva – Alicia Silverstone si Adam – Brandon Fraser fac un cuplu de milioane, pentru ca sunt doi oameni care nu au nimic in comun. Eva este o femeie pragmatica si cinica, foarte hotarata si sigura pe sine, in timp ce Adam este un barbat care a trait departe de lumea dezlantuita si care nu e obisnuit cu lumea din afara adapostului anti-nuclear in care a crescut.
In ziua in care se intalnesc cei doi se indragostesc nebuneste unul de celalalt. Nepotrivirile dintre ei, atat de evidente, devin mici impedimente in calea relatiei lor. Adam este fiul unui cercetator excentric, care incearca sa-si protejeze copilul de experientele lumii normale si nu este prea incantat de relatia lui amoroasa. Celebrul cercetator, care se teme de exploziile nucleare, a construit un buncar in care isi tine familia pentru a o proteja de un eventual atac. Pana la varsta de 35 de ani, Adam a stat numai in compania parintilor care s-au ocupat de educatia lui si care i-au inoculat ideile lor, fara ca el sa aiba posibilitatea sa le verifice in realitate. In fiecare moment, Adam si-a dorit sa vada cerul si lumea nebuna din afara buncarului.
Eva, frumoasa si independenta, a crescut in jungla unei metropole si si-a dezvoltat un sistem de autoaparare. Ea crede ca trebuie sa ii priveasca cu suspiciune pe cei din jur si ca dragostea este o stare de spirit prafuita, care trebuie evitata.
Cei doi se intalnesc in momentul in care Adam trebuie sa iasa in lume si sa se descurce singur, pentru ca parintii sai au imbatranit si nu-i mai pot purta de grija. Ea intalneste pentru prima data in viata ei un barbat foarte manierat si politicos, care pare neajutorat si simte instinctiv dorinta sa-l protejeze pe cel care nu a vazut in viata lui un televizor color. Acest sentiment se transforma incet dar sigur intr-o idila intre doua personaje care provin din doua lumi diferite si care nu stiu pe ce taram isi vor trai dragostea.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 52m 1999 855 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • WaawRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar