Blair Witch (2016) online subtitrat

Blair Witch
Blair Witch (2016)

După ce descoperă o filmare care pare să prezinte experiența surorii lui în pădurea demonică Blair Witch, James pornește, alături de câțiva prieteni, către pădurea în cauză pentru a-si găsi surioara pierdută.

James ( James Allen McCune ) și-a definit viața prin faptul că sora sa Heather a dispărut în timpul căutării vrăjitoarei Blair, iar Wingard / Barrett chiar a încorporat sfârșitul acelui film – casa terifiantă și bărbatul din colț – în narațiunea despre acesta. O pereche de personalități de pe internet au găsit o casetă DV în pădurea de lângă dispariția Heather, care arată pe cineva sau ceva care se ridică pe scările acelei case infame. James este convins că își poate vedea sora Heather în filmări. Ar putea fi încă în viață după tot acest timp? Are nevoie de răspunsuri.

James adună trei prieteni – Lisa ( Callie Hernandez ), Ashley ( Corbin Reid ) și Peter ( Brandon Scott ) – iar cvartetul se echipează cu orice fel de dispozitiv de înregistrare imaginabil. Cea mai inteligentă abordare a materialului Wingard și Barrett este cât de mult captează capacitatea modernă de a înregistra un moment până la moarte. Echipa poartă toți GoPros, permițând perspective în primul rând în toată lumea, dar acesta este doar începutul. Există iPad-uri folosite pentru a înregistra, camere HD conectate la copaci și chiar un drone pe care echipa le propune pe care le pot folosi pentru a trimite fotografii ieftine cu elicopterul sau pentru a se orienta în pădure. Este vorba despre copii care nu sunt doar cineasti amatori, dar au crescut într-o epocă în care documentarea mai multor unghiuri ale vieții lor este norma.

Cvartetul câștigă încă doi membri în partidul lor atunci când perechea care a găsit banda DV – Lane ( Wes Robinson ) și Talia ( Valorie Curry ) – au continuat în aventura în pădurea mortală. Există o scurtă configurare, dar aproape imediat starea de spirit a acestei „Vrăjitoare Blair” este diferită și ineficientă. Gasca împărtășește legendele urbane din pădure – un copil a fost târât în ​​râu de o mână misterioasă, nu poți privi vrăjitoarea Blair direct în față fără să moară de teamă – și așteptăm până știm că lucrurile vor ajunge. înfiorător. Configurația este aceeași – cineva a găsit acest material și l-a asamblat într-un film de groază – și, în timp ce s-a simțit nou în primul film, acum doar un fel de scurgere a tensiunii, deoarece știm că nimeni nu o scoate în viață .

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 30m 2016 394 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • MixdropRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar