Blackway - Mergi cu mine (2015) online subtitrat

Blackway
Blackway – Mergi cu mine (2015)

O tânără femeie proaspăt întoarsă în orașul ei natal, devine subiectul hărțuirii de către un bărbat pe nume Blackway (Ray Liotta), un fost polițist transformat într-un lord al violenței, care acționează în această comunitate mică uitată de lume. Oropsită de către locuitorii orașului și sfătuită de către șerif să plece, Lilian (Julia Stiles) decide, în schimb, să ia atitudine asupra acestui sociopat…

„ Blackway ” este ca un program de fitness compus prost, o dietă dezechilibrată sau o călătorie slab planificată. Începi cu anumite așteptări, dar până la urmă trebuie să concluzionezi că nimic esențial nu s-a schimbat sau nu s-a întâmplat. Nici o formă de vârf, nici o figură zveltă și nici o experiență de sărbătoare care să te lipească veșnic. Același lucru este valabil și pentru „ Blackway” . Nu este o experiență impresionantă în film. Rămâne un thriller vag, fără prea multă senzație.
Era clar că această comunitate era formată din bușteni experimentați în haine de iarnă. O societate atât de închisă, în care străinii sunt priviți cu suspiciune și în care reacționează destul de agresiv atunci când se pun prea multe întrebări înțelegătoare. Chiar dacă aceste întrebări sunt puse de suflete asemănătoare. Încă nu înțeleg de ce acești răpitori și capcane înspăimântători se tem de un individ. Prin unirea forțelor (și nici măcar nu este necesar ca întreaga federație de jurnalisti să se adune, atunci când te uiți la torsul lor), ar fi tăiat, ulterior tăiat și îndepărtat Blackway ( Ray Liotta ) fără prea multe probleme. Uita. Omul pare să fie el însuși diavolul. De aceea, toți acești tipi duri se ascund în colibele lor din blocuri sigure, cred.

Din fericire pentru Lillian ( Julia Stiles ), există doi membri cercetași de ajutor, care nu sunt ușor intimidați și fugi repede atunci când devine periculos. Dacă comparați figura lor cu ceilalți ferăstrău tipici, li se pare mai mult o misiune de sinucidere. Pe de o parte există bătrânul, dur, ex-explorator Lester ( Anthony Hopkins ), care se pare că se află într-o misiune de răzbunare când este vorba despre Blackway și fără să se gândească să-și ia pușca. Și în al doilea rând, există Nate bâlbâietoare, timidă ( Alexander Ludwig) care de fapt nu are idee de ce se alătură de bunăvoie. Mă întrebam despre același lucru. Cei trei își încep misiunea de a găsi Blackway și de a-i lămuri clar că ar trebui să-l lase în pace pe Lillian. Într-adevăr, acesta este punctul de plecare final al întregii povești. Găsirea fostului polițist Blackway care și-a lucrat până la statutul de badass local. Celui se teme de toată lumea (chiar și de poliția locală) și de cine îl urmărește pe Lillian. O poveste simplă pentru un film simplu. „Găsirea căii negre” în loc de Dory.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 30m 2015 342 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • MixdropRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar