Bitcoin Heist (2016) online subtitrat

Siêu Trộm
Bitcoin Heist (2016)

Pentru a prinde hotul cel mai vândut din lume, un agent de la Interpol asamblează o echipă de hackeri de elită pentru a planifica heistul suprem de cripto-valută. Cu toate acestea, în lumea lui The Ghost se întâlnește mai mult decât un ochi, deoarece orice criminal inteligent știe că “nu există o onoare între hoți”. Filmul câștigător al premiului Ham Tran (Journey from the Fall) În care este umplut cu efecte speciale deosebite și tehnologie avansată.

În Bitcoin Heist , un milionar periculos Dark Web cunoscut sub numele de Ghost este urmărit de detectivul Dada (Kate Nhung). Ea reușește să-l prindă pe contabilul Ghostului, Phuc (Thanh Pham), dar nu fără a intra într-un schimb de focuri care pretinde viața mai multor ofițeri și suspecți. Șeful poliției – care este și tatăl lui Dada – își ia insigna și arma, spunând că a fost un sacrificiu fără sens, considerând că Phuc va primi doar 8-12 luni de închisoare pentru infracțiunile sale. Dada nu acceptă acest lucru și intră în modul Jack Bauer. Ea îl aruncă pe Phuc în portbagajul mașinii sale, îl torturează și apoi stabilește un plan care să-l folosească pentru a obține Ghostul. Dar pentru a-și îndeplini planul, Dada are nevoie de un echipaj.

Rotunjiți suspecții obișnuiți! Să vedem, există un magician pe nume Magic Jack interpretat de Petey Majik Nguyen. Oh, stai, nu, îmi pare rău, asta este Jack Magique (bucurați-vă de asta, este cea mai refuzată glumă din film). Există un hacker interpretat de starul muzical vietnamez Suboi. Și există un conman interpretat de Jayvee Mai The Hiep, care o aduce și pe fiica sa în vârstă de zece ani, interpretată de Lam Thanh My, care este specializată ca un jaf de pisici. Majoritatea echipei este forțată să se alăture planului Dada împotriva voinței lor, dar în curând vor fi buni prieteni și parteneri dispuși în efortul de a demonstra identitatea Fantomului.

Tonul filmului este cam generos. Este un film ultra-mainstream neplăcut de un minut (există o fetiță de zece ani în echipă și doar tatăl ei se gândește de două ori să o înroleze pentru a jefui de la un milionar ucigaș!), O filmare a acționării sângeroase următorul (unii tipul este scufundat într-o măcelărie!), și un thriller tip heist următorul (mai multe despre asta într-o secundă). Ceea ce începe ca un thriller destul de puternic tehnic despre cifrele de umbră de pe Dark Web și portofelele bitcoin secrete devine în curând doar un alt thriller istoric. Gasca participă la o petrecere găzduită de bărbatul despre care cred că este Ghostul (Teo Yoo).

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 42m 2016 295 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • MixdropRomana - HD
  • HqqRomana - HD
Informatie
Actori
  • Titlu original: Siêu Trộm
  • Data lansari: 05-02-2016
  • Genul: Actiune
  • Regizori: Ham Tran
  • Evaluare: 0 votes
Background

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar