Birds of Prey (and the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn) online subtitrat

Birds of Prey (and the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn)
Birds of Prey (and the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn)

Vizioneaza Păsări de pradă și fantastica Harley Quinn (2020) film online subtitrat, miam amintit de o liniela recenta dramă Fox News hărțuire sexuală obuz – când Kate McKinnonuită adânc în Margot Robbie ochii lui peste cocktailuri și spune,mirare: „Asta e ceva fata ai acolo .“ Capacitatea lui Robbie de a rânji pop-eyed, nebun cyborg este cu siguranță pusă în funcție în această comedie supravegheabilă ciudat de supravegheată, o suprasarcină hiperactivă aspartam scrisă de Christina Hodson și regizată de Cathy Yan.

Este un spinoff al micuței iubite a echipei Suicide din DC , în care Robbie îl interpretează pe Harley Quinn, îmbrăcat într-o variantă excentrică de lovitură de fund pe nymphet: Lolita o întâlnește pe Cynthia Rothrock. Ea a fost inamorata lui Jared Leto’s Joker în acel film și acum se întoarce ca antiheroină la propriu.

Harley și Joker-ul s-au despărțit (el a aruncat-o) și, într-o căutare plină de furie, închiderea, Harley fură un cisternă pe benzină și o conduce în fabrica de produse chimice care a fost locul primelor lor întâlniri romantice – sărind clar la ultima moment. Explozia rezultată și consecințele sale precipită o întâlnire a cinci femei din tot Gotham, care operează pe diferite părți ale legii: polițistul în stilul anilor ’80, Renee Montoya (Rosie Perez), moștenitoare mobă, care a transformat-o pe criminalul Helena Bertinelli (Mary Elizabeth Winstead), club de noapte cântăreața și pasionata de arte marțiale Dinah Lance (Jurnee Smollett-Bell) și pickpocket Cassandra Cain (Ella Jay Basco). Harley este să se afle în conflict cu toți, dar este, de asemenea, în ligă cu ei prima inter pares. Căutarea unui diamant mega-valoros animă narațiunea fragedă, fragmentată, care face zoom peste tot și aduce în minte un proprietar de club și un bogat criminal roman Sionis ( Ewan McGregor ), care printre numeroasele sale păcate este un colecționar insensibil cultural al africanilor artă.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 49m 2020 335 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - WEB-DL
  • WaawRomana - WEB-DL
  • HqqRomana - WEB-DL

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar