Billy Lynn’s Long Halftime Walk - Lungul drum al lui Billy Lynn (2016) online subtitrat

Billy Lynn's Long Halftime Walk
Billy Lynn’s Long Halftime Walk – Lungul drum al lui Billy Lynn (2016)

Ang Lee își imprimă extraordinara viziune asupra acestei producții, bazată pe un roman foarte apreciat. Filmul este spus din punctul de vedere al soldatului de 19 ani Billy Lynn (Joe Alwyn) care, împreună cu ceilalți soldați din plutonul Bravo, devine un erou după o bătălie din Irak și este adus acasă pentru un tur al victoriei. Prin intermediul amintirilor, filmul dezvăluie ce s-a întâmplat cu adevărat cu plutonul și, astfel, creează un puternic contrast între realitățile războiului și percepțiile americanilor. Celelalte roluri principale sunt interpretate de Kristen Stewart, Chris Tucker, Garrett Hedlund, Vin Diesel și Steve Martin. Ang Lee folosește o tehnologie nouă pentru prima dată în istoria filmului ca să creeze o experiență fascinantă și să dramatizeze războiul într-un mod nemaivăzut până acum.

În primul rând, „Billy Lynn’s Long Halftime Walk” a fost filmat în 3D la o rată de cadru de 120 pe secundă (de cinci ori rata normală) la 4K, cu scopul de a produce o imagine care să ofere o claritate și detalii mult mai mari decât imaginile de film standard. Cu toate acestea, Sony Pictures a ales să nu se achite de cheltuielile teatrelor, astfel încât să poată fi vizualizată în modul în care a fost filmată, așa că va fi văzut cum Ang Lee a intenționat-o doar într-o mână de teatre din țară. Versiunea pe care am văzut-o a fost versiunea „normală” care va fi lansată în majoritatea locurilor, ceea ce pune o întrebare: Oare versiunea „reală” m-ar fi lăsat să mă simt mai puțin bolnav, mai bolnav sau cam la fel?

Aș ghici mai mult, sau cam la fel, în măsura în care sentimentul era datorat vizualelor neobișnuite ale filmului. Experiența m-a lăsat să reamintesc un eveniment la care am participat în jurul anului 2000, unde mai mulți experți din industrie au explicat natura proiecției digitale, care avea să fie curând prezentată în cinematografele. Unul a menționat că filmul are o înnobilare înnăscută și o lipsă de definiție pe care filmările și proiecțiile digitale o pot elimina. Dar, a spus el, echipa sa a făcut un experiment în care au filmat vizionarea șoferului unei mașini care se îngrijea pe un drum de munte. Afișată ca o imagine de film standard, aceasta a oferit telespectatorilor sentimentul unei plimbări montane montane. Dar, odată cu înrădăcinarea filmului și cu o imagine digitală hiper-clară pusă la locul ei, aceeași scenă a fost atât de realistă încât i-a făcut pe unii filme să vomite.

Anterior, cel mai de remarcat susținător al imaginilor de filme cu un cadru mai mare a fost legendarul cinematograf Douglas Trumbull , care a filmat „ 2001: A Odyssey Space ”. Dar epopeea de știință a lui Kubrick – cu planetele sale în mișcare lentă, navele spațiale și distanțele mari – este, probabil, unul dintre puținele exemple de film care beneficiază de imagini hiper-reale. Folosită într-un film dramatic standard precum „Billy Lynn’s Long Halftime Walk”, tehnica înglobează privirea privitorului într-un surplus de detalii ascuțite de ras, care implică, literalmente, prea multe informații . Nu știu câți oameni vor împărtăși această senzație, dar pentru mine efectul era asemănător unui caz ușor de boală a mașinii.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 53m 2016 441 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • JetloadRomana - HD
  • HqqRomana - HD
Informatie
Actori
  • Titlu original: Billy Lynn's Long Halftime Walk
  • Data lansari: 10-11-2016
  • Genul: Drama, Razboi
  • Regizori: Ang Lee
  • Evaluare: 0 votes
Background

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar