Bill & Ted Face the Music (2020) online subtitrat

Bill & Ted Face the Music
Bill & Ted Face the Music (2020)

Trecând cu mult de momentul în care au nevoie doar să-și promoveze clasa de istorie, Bill ( Alex Winter ) și Ted ( Keanu Reeves ) sunt acum părinți ai fiicelor numite Thea ( Samara Weaving ) și Billie ( Brigette Lundy-Paine ). Sunt încă căsătoriți cu prințesele din primul film, jucat aici de Erinn Hayes și Jayma Mays , dar relațiile au devenit puțin stâncoase. O parte din motiv este că atunci când li se spune lui Bill și Ted că trebuie să meargă la terapia cuplurilor, ei cred că ambele cupluri trebuie să fie acolo în același timp – Bill nu face nimic fără Ted și invers. Nici măcar nu pot spune „eu” când sunt în terapie, recurgând la „Noi”. Orice simte unul, la fel și celălalt.

Problema este că formația lor Wyld Stallyns nu a scris încă piesa care va aduce universul împreună. După ani de faimă care s-au risipit într-un asemenea grad încât acum s-au redus la redarea de microfoane deschise, încearcă în continuare să scrie doar melodia potrivită și eșuează din nou și din nou. Într-un anumit sens, „Face muzica” înseamnă să simți că nu ai trăit la înălțimea destinului tău, ca și cum ai fi eșuat într-o versiune mai tânără a ta, care a început să schimbe lumea.

Se pare că Bill și Ted au rămas fără timp pentru a face ceea ce li s-a spus că trebuie să facă de Rufus – George Carlin este omagiat cu dragoste și apoi reformat într-un sens sub forma fiicei lui Rufus Kelly, interpretată de Kristen Schaal . După terapie, Bill și Ted sunt îndepărtați de o altă realitate de Kelly, unde se întâlnesc cu Marele Lider ( Holland Taylor ), care le spune că trebuie să scrie melodia care leagă tot universul sau umanitatea va înceta literalmente să existe. Încep deja să se întâmple pe măsură ce figurile din trecut sunt pătrunse în prezent, rupând țesătura timpului. „ Tenet ” nu este singurul film de călătorie în timp săptămâna aceasta.

Și astfel Bill & Ted decid să meargă în viitor pentru a fura piesa de la ei înșiși, ducând la niște secvențe minunate și amuzante în care băieții întâlnesc versiuni ale lor în viitorul lor posibil. În cele mai multe dintre ele, sunt supărați și singuri, iar Bill și Ted își dau seama că vor pierde prințesele dacă nu își aranjează și viața de acasă. Între timp, fiicele lor primesc rolurile clasice de B&T de a călători înapoi în timp pentru a întâlni figuri importante din istorie. Încearcă să alcătuiască trupa de vis pentru a-și sprijini tăticii pentru a salva ziua, inclusiv Mozart, Jimi Hendrix, Louis Armstrong și Kid Cudi , jucându-se minunat. În cele din urmă, Bill și Ted se încrucișează cu Moartea ( William Sadler) din nou și chiar întâlnesc un robot ucigaș ezitant pe nume Dennis Caleb McCoy, interpretat isteric de Anthony Carrigan de faima „ Barry ”.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 32m 2020 423 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • WaawRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar