Big Time Adolescence (2020) online subtitrat

Big Time Adolescence
Big Time Adolescence (2020)

Dar Mo ( Griffin Gluck ) nu știe încă această lecție, pentru că este la liceu. Mo se uită spre Zeke de parcă ar fi cel mai tare frate mai mare, chiar dacă Zeke este fostul iubit al sorei lui Mo, Kate ( Emily Arlook ). Mo este un copil decent, relativ simplu și asta îl face extrem de susceptibil la influență. Pe măsură ce iese din ce în ce mai mult cu Zeke, petrecând timp cu prietenii lui Zeke de băut și fumat, Mo știe fără să știe, dar de bună voie, se mută în Zeke. Mai întâi este când Mo repetă glumele lui Zeke, apoi este momentul când Mo încearcă strategia crudă a lui Zeke pentru a-l determina pe o colegă de clasă Sophie ( Oona Laurence ) să-l dorească înapoi.

Este o prietenie extrem de neobișnuită, dar chimia dintre Gluck și Davidson o ajută să pară o anomalie credibilă. Zeke de Davidson este diavolul amuzat constant pe umărul liceului Mo. Mo. Și pentru că Mo vrea să fie popular, Zeke îl împinge în esență să vândă droguri copiilor bătrâni bogați la petrecerile lor tematice ciudate. Este doar unul dintre multe lucruri pe care Zeke le normalizează și, la rândul său, îl pune pe Mo pe o cale de distrugere.

Odată cu debutul său în lungmetraj, Orley se prezintă ca pe cineva care cunoaște bine această lume a petrecerilor subterane pentru copii, dar și ca un povestitor interesat de dinamica care se regăsește în aceste două pâlcuri de diferite niveluri. În special, devine evident că, deși Zeke este introdus ca un zeu neplăcut, Zeke are nevoie de Mo la fel de mult pentru a-și ajuta să pară mișto.

Acest lucru creează o legătură simbiotică importantă pe care filmul trăiește și moare, iar „Adolescența în timp mare” lovește adesea o bătaie puternică oricând construiește fundalul pentru a-l informa despre felul în care poveștile lor își informează nevoia unul pentru celălalt. Dar scenariul lui Orley se înșela din orice impact emoțional major. Oricât de puternic ar putea să înceapă să stea cu ei, practic oricine urmează acest film ar ști că acest tip de viață îmbătrânește repede; o anumită urgență este acordată filmului prin spectacole tandre ale lui Jon Cryer(ca tată al lui Mo) și Oona Laurence (mai ales atunci când personajul ei Sophie își dă seama că Mo, totuși, merge și vorbește ca o prostie). Vizionarea lui Mo aflând toate acestea se simte mai evident decât de obicei pentru o poveste despre dezvoltarea arestată – bineînțeles că viața rapidă va duce la singurătate – pentru că Orley nu oferă niciun sens mai devreme că este mult interesat să agite lucrurile.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (2 voturi, medie: 4,50 din 5)
Încarc...

1h 31m 2020 1.021 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • JetloadRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar