Big Gold Brick (2022) online subtitrat

Big Gold Brick
Big Gold Brick (2022)

Rareori doi actori au părut să joace în filme diferite mai mult decât Andy Garcia și Emory Cohen în „Big Gold Brick”. Apoi, din nou, este dificil să știi exact ce tip de film dorește să fie filmul scenaristului-regizor Brian Petsos , așa că caută în zadar, la întâmplare, un ton consistent, o măsură de luciditate și un scop global. Povestea unui scriitor sinucigaș care își găsește mântuirea printr-o întâlnire întâmplătoare cu un bărbat misterios care îl angajează să-și scrie autobiografia, este o aventură zdruncinată din toate punctele de vedere. Indiferent de participarea arbitrară a lui Oscar Isaac , puțini telespectatori vor găsi ceva de care să se prindă atunci când va debuta în cinematografe și în VOD pe 25 februarie.

Canalizând stângaci un anumit brand de comedie independentă ciudată de la sfârșitul anilor ’90, „Big Gold Brick” lucrează foarte, foarte greu pentru a genera dinamism excentric. Mișcarea lentă constantă, fade și ștergere de tranziție și o coloană sonoră care se întinde pe un ban între Beethoven, jazz și rock sunt câteva dintre numeroasele dispozitive utilizate de Petsos. Cu toate acestea, materialul său nu are un ritm, nici în cadrul scenelor în sine, nici în ceea ce privește narațiunea în ansamblu. Totul și toată lumea se zguduiește într-o încercare disperată de a deveni hilar de ciudat, iar efectul este de a face procedurile să se simtă iremediabil încordate, de parcă ar ști că nu se întâmplă nimic amuzant și, prin urmare, trebuie să compenseze prin ciudatenie și trăgând constant.

În acest din urmă caz, Cohen dovedește principalul vinovat. Având părul lung și o jachetă verde din pânză – ambele îl fac să arate ca un metalist obișnuit – lui Samuel Liston este un dezordonat bețiv care își abandonează viața, este lovit de Floyd Deveraux (Garcia) și, după ce își revine după un traumatism. leziuni cerebrale, își stabilește reședința în casa străinului ca noul său biograf. Samuel este predispus la accese de plâns și țipete de băutură, precum și de a vorbi cu păpușa Moș Crăciun în noul său dormitor. Cu toate acestea, acest lucru nu-l perturbă pe Floyd și nici pe soția sa sexy de două ori Jacqueline (Megan Fox), pe fiul său delincvent minor Edward (Leonidas Castrounis) sau pe fiica sa Lily (Lucy Hale), o fostă violonistă a cărei carieră s-a prăbușit și a ars din cauza unei obiceiul de cocaina, deși nu l-ai cunoaște din felul sănătos și beatific în care filmul o înfățișează.

În ciuda faptului că se adaugă detalii despre personaje și evoluții ale intrigii, „Big Gold Brick” este cuprins de toropeală, în mare parte pentru că fiecare nou incident nu este legat de cel care l-a precedat și îl urmează. O astfel de aleatorie este deliberată și ar fi putut fi energizantă dacă relația în devenire dintre Samuel și Floyd ar fi servit drept port figurativ în furtuna din jur. Petsos, cu toate acestea, nu reușește să ofere o imagine clară a niciunuia dintre protagoniștii săi, cu atât mai puțin un motiv pentru care simt o legătură profundă și durabilă unul cu celălalt. În schimb, Cohen o face într-o manieră isterică, care se dezlănțuie din ce în ce mai mult pe parcursul celor peste două ore ale filmului, în timp ce Garcia face o rutină suavă și enigmatică, care este subminată de faptul că nu aflăm niciodată cine este el cu adevărat, despre ce este sau de ce. face ceea ce face.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

2h 12m 2022 16 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • WaawRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar