Beyond the Mask (2015) online subtitrat

Beyond the Mask
Beyond the Mask (2015)

Principalul mercenar al Companiei British East India, Will Reynolds (Andrew Cheney) a fost tradat si acum este cautat prin intreaga zona a Coloniilor Americane. Aspirand sa-si curete numele si sa recastige afectiunea unei femei fata de care nu a fost niciodata complet sincer, Will se ascunde in spatele unei masti si incearca sa dejoace planurile fostului sau angajator (John Rhys Davies). Bantuit de trecut, el trebuie sa-si reapropie increderea femeii iubite, Charlotte, intrecandu-se totodata cu timpul, pentru a zdrobi un plan secret, de proportii colosale.

William Reynolds (Andrew Cheney) este un asasin priceput din secolul al XVIII-lea, care a tăiat o plină de sânge prin India, la ordinul companiei britanice a Indiei Orientale extrem de puternice și corupte. Însă, atunci când decide că este timpul să transforme o nouă frunză și să se retragă în mediul englez, el este repede încrucișat de patronul său, Charles Kemp ( John Rhys-Davies)). Abia scăpând dintr-o încercare din viața sa, Will preia identitatea unui tânăr vicar într-un sat din apropiere, unde se prăbușește la amvon și se îndrăgostește repede de o fată fată, cu inimă pură, pe nume Charlotte (Kara Killmer), care a fost tentativă îi întoarce afecțiunile. Tot aici este și că mascarada omului de pânză a lui Will îl introduce în speranța – exprimată în termeni clari de slujitorul lui Charlotte Jeremiah (Charlie Newhart), care îi oferă o binecuvântare înțeleptă și temătoare de Dumnezeu: „Mântuirea nu răzbunare.

Amândoi se dovedesc a fi în infracțiune, însă, odată ce Kemp își dă seama că inamicul său este încă în viață – și în posesia unor dovezi extrem de incriminatoare împotriva lui și a Companiei Indiei de Est – și îl trimite pe Will din nou în fugă, de această dată coloniilor americane circa 1776. Destul de convenabil, atât Kemp, cât și Charlotte își urmează exemplul, iar înainte de mult timp Will își ia o pagină din cartea de joacă Batman / Zorro, transformându-se într-un vigilent mascat numit „Highwayman” și trădând încercările violente ale lui Kemp de a-i reprima pe coloniști și pe revoluționarii lor înclinații. Aceasta include utilizarea surprinzător de avansată a explozivilor, o problemă care necesită expertiza științifică a unui evangheliat, care se auto-citează pe Benjamin Franklin (Alan Madlane), ceea ce duce la un punct culminant care defuzează bombele care, în complotul său convolut și dependența de ritmul tăiat CGI,

Toate aceste haine de pe ecran, deși lipsite de suspans sau de surprize, se potrivesc destul de ciudat cu călătoria spirituală a lui Will, întrucât ajunge treptat să realizeze că cinstita auto-examinare și pocăința – nu violență, înșelăciune sau chiar dragoste romantică – îl vor readuce la Harurile bune ale Domnului. Este un mesaj transmis fără discernământ, dar sincer, și cu note de grație emoțională plăcute de către Killmer și Cheney, chiar dacă acesta din urmă poate fi la fel de scârbos ca și el. Între timp, mestecă peisajul cu un abandon comparativ, este Rhys Davies, care nu este străin de tarifele creștine după „Uciderea lui Isus” și „O noapte cu regele” (precum și faimosul său rol de Gimli în „Domnul inelelor”). trilogie) și a cărui bellicoză, ticăloșia bidimensională permite o vizionare incontestabilă. În total, v-ați ocupat de lecții de istorie mai duduitoare.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 43m 2015 439 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • WaawRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar